Katero olje v Renault Megane 3, 1.5dci (2010)?
Re: Katero olje v Renault Megane 3, 1.5dci (2010)?
Glede na podatke na Elf strani, nikjer ni omenjenega RN0710 standarda, ko naj bi bil za 1.5, 1.9 dci ipd... Meni je bil odsvetovan s strani moje trgovine z deli, ki me zaloga zadnjih 5 let za 6 različnih Renaultov. Če se ti ne mudi ravno danes-jutri, stisni en mail na Elf z vprašanjem. ..
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Tm na Siluxu se mi zdi da jim je vseeno kaj pošljejo samo da jetornadooo napisal/-a:Sem kupil ravno Evolution 900 NF in je že pri meni doma. Kaj naj zdaj naredim? Je bolje da ga zamenjam?Sem pa na Silux napisal naj preverijo, če je vse ok in naj bi bilo :/ Zdaj pa res ne vem kaj naj naredim
- BigPoppaSLO
Nebi rad bil preveč pameten ampak se moram oglasit... In potem se čudimo, da ti mlinčki ribajo ali so pri 100.000 km čisto razjebani, če je pa pri vzdrževanju dilema že to ali kupit 4 ali 5 litrov olja. Prav tako očitno nimaš pojma kakšno olje potrebuje takšen avto. Čemu potem nabavljaš sam material, če ne poznaš niti osnovnih podatkov in potreb svojega avtomobila?