Pokanje vrat
Re: Pokanje vrat
Uporabi silikonski sprej in nebo več pokalo. Preverjeno, osebno. 

všeč so mi dekleta,ki vedo bočno parkirat
Tudi na Laguni III, mi veselo poka že kar kako leto, še mal pa mi bo živce spilo to 
tom2
Zanimivo meni že več kot leto po uporabi silikona ne poka nič.

Prilepi sliko kam si posprical,mogoce si drugace kot istali
A lahko res slikco, da vidimo kam je treba špricnit?
zvočnik v vratih ven, torx vijak na šasiji odšraufati, priveži tist hakelj z špago ker ko bo mehanizem padel na dno vrat bo treba tapeto dol dajat... odšraufaš še 2 vijaka z 10 ključem in čez odprtino za zvočnik dobiš mehanizem ven...
malo si ogledaš kako gre narazen, ga razstaviš tako da dobiš tista dva valjčka ven... jaz sem jih dal na m8 vijak z vsake strani matici ter s tračno brusilko zbrusil da ni bilo več roba na njih.... sestaviš nazaj, zelo podmažeš jaz sem podmazal z vazalinom... ker oduzunaj je neboš nikoli tako podmazal in znajo vrate škripat...
navežeš mehanizem na špago na katero si že vezal ob odstranitvi mehanizma, zašraufaš vijake in je to to.
malo si ogledaš kako gre narazen, ga razstaviš tako da dobiš tista dva valjčka ven... jaz sem jih dal na m8 vijak z vsake strani matici ter s tračno brusilko zbrusil da ni bilo več roba na njih.... sestaviš nazaj, zelo podmažeš jaz sem podmazal z vazalinom... ker oduzunaj je neboš nikoli tako podmazal in znajo vrate škripat...
navežeš mehanizem na špago na katero si že vezal ob odstranitvi mehanizma, zašraufaš vijake in je to to.
Uf....tole je zame cela umetnost 
Zvočnike ven... Brez vrtanja ne gre, saj niso privijačeni. V vednost. Še to za odstranitev zvočnika je potrebno odstranit tapeto.
Pomojem je podal navodila za megane 2.
Pomojem je podal navodila za megane 2.

Jaz sem se tudi lotil projekta in sploh ni nobene panike to porihtat. Popravljal sem na scenicu 3. Tapeto sem odstranil, demontiral zvočnik, demontiral omejevalec vrat. Zamenjal plastični kolešček s kovnskim in sestavil nazaj. Zdaj se vrata odpirajo in zapirajo brez pokanja in prišparal 57€ kot so mi rekli na servisu, da je nov omejevalc. Zdaj me čaka še popravilo zadnjih vrat.
Scenic III 1.5 dCi, 110KM
Captur II 1.5dCi, 115KM EDC
Kje si pa dobil kovinske? Bi se dalo kaj zrihtat?
Dal sem jih naredit. Najbolje da najdeš nekoga, ki se ukvarja z drejanjem.
Scenic III 1.5 dCi, 110KM
Imaš morda kje poslikano, kako se sname tapeta?simonz1 napisal/-a:Jaz sem se tudi lotil projekta in sploh ni nobene panike to porihtat. Popravljal sem na scenicu 3. Tapeto sem odstranil, demontiral zvočnik, demontiral omejevalec vrat. Zamenjal plastični kolešček s kovnskim in sestavil nazaj. Zdaj se vrata odpirajo in zapirajo brez pokanja in prišparal 57€ kot so mi rekli na servisu, da je nov omejevalc. Zdaj me čaka še popravilo zadnjih vrat.
BMW 323i (1983)
Grand Scenic 1,4TCE LPG (2010)
Grand Scenic 1,4TCE LPG (2010)