Laguna II - zadnja prema

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Uporabniški avatar
drhouse
Kraj: Sežana (okolica)

Re: Laguna II - zadnja prema

Odgovor Napisal/-a drhouse »

Puše so med 30 - cca 80€. Sam kljub nasvetom nisem vzel originalnih, pač pa Bilstein in stvar zadnje leto in cca 20k km dela kot je pričakovano. "Ponaredki" pregovorno vedno pre/hitro crknejo. Montaža je komplicirana, ker mora iti cel most dol - tako, da pričakuj skupni strošek okrog 150€.

V LJ sem menjal pri Astilbi na Rudniku (kamor vozim vedno), imam pa kontakt dobrega mehanika gor na "Švici" (Dolenje pri Štjaku), ti lahko posredujem...
Uporabniški avatar
R5
Kraj: beu kamn

Odgovor Napisal/-a R5 »

Sem bil danes pri Novaku v Sežani in pravi da cca150€ puše in delo,same puše original so 70€.Za zdaj sem naročil samo novo kartico,puše bodo počakale še malo.
Uporabniški avatar
Matejkec
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a Matejkec »

Originalne puše pridejo okoli 65€ imam še račun od malgaja. Menjava le teh pa pride pri malgaju 60€ oz. 2 uri dela in eno leto garancije. :)
Uporabniški avatar
buki123

Odgovor Napisal/-a buki123 »

Meni pa je po menjavi selen blokov nekje po pol leta, začelo spet nekaj pokati zadaj, poleg tega vsake toliko tudi škriplje ob nagibanju avta. mehanik pravi, da so verjetno amortizerji, ker drugega ne more več biti zadaj, vzmeti so tudi nepoškodovane, ali ima kdo kakšen nasvet, kaj bi lahko bilo, naj menjam še amortizerje, ali je pri amortizerjih kakšen sklop ki začne pokati ?
Uporabniški avatar
Matejkec
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a Matejkec »

Če kdo potrebuje imam za prodat original zadnje puše za renault laguno II.
Za njih sem dal cca 60€ z popustom. Imam še račun.
Cena po dogovoru. :)
Dusan1986

Odgovor Napisal/-a Dusan1986 »

Nabavil sem Bilsteinove selene (Euroton -60€) , zdaj pa potrebujem mehanika , ki bi to zamenjal... Lahko priporoči kdo koga tukaj V Kranju ali na Gorenjskem.

Hvala
Zadnjič spremenil Dusan1986, dne 06 Feb 2020, 07:53, skupaj popravljeno 1 krat.
Laguna II ph2 , 1.6 16v , 82kw/112KM
Dusan1986

Odgovor Napisal/-a Dusan1986 »

Nabavil sem Bilsteinove selene (Euroton -60€) , zdaj pa potrebujem mehanika , ki bi to zamenjal... Lahko priporoči kdo koga tukaj V Kranju ali na Gorenjskem?

Pozna kdo koga?

Hvala
Laguna II ph2 , 1.6 16v , 82kw/112KM
Odgovori