Clio 2.0 16v Maxi projekt
Re: Clio 2.0 16v Maxi projekt
Katero šipo si kupil in koliko si dal?
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
Šipa je bla 100€ nevem točno iz kje, ker je mehanik naročval oz kupu.
Vžgal
https://www.facebook.com/renaultcliomax ... =2&theater
LP
Vžgal
https://www.facebook.com/renaultcliomax ... =2&theater
LP
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
woohoo, lepo, lepo..
Tole je blo še pred izpuhom... 

Spremljan tole tuki in na FB-ju. Vsaka čast za res dobr projekt. Kok ti še manjka do dokončanja?
Vsaka čast, da si se u to spustu ker verjamem da zahteva takle projekt veliko časa in denarja.
Vsaka čast, da si se u to spustu ker verjamem da zahteva takle projekt veliko časa in denarja.
Hvala
Ja glede na to da mam še vsakdanji avto ki ni glih pocen je šlo kr neki denarja za vse...
Integra Type R 
Drugač pa, nebi si mislu ampak šlo je vse narobe kar se da
Osnova motorja je od Megana, alternator rabi drugačen nosilec, ker je manjši oz ožji sesalni kolektor kot ga ima 1.8 clio. Tko da rabmo narest podaljšek za cev za servo volan, ki pride ravno mimo tega nosilca. En kup dela je blo s sankami za sedeže, druge cevi za bencin, pokrovček za tankat ne paše dobro smo popravlal cevi, crknu je alternator, ker je tok časa stal. Zavorni boben je zašteku, ni spustu olja, smo dal druzga. Ni in ni konca
Ventilator bo treba še nekak pritrdit na hladilnik, podaljšat moram vse kable za ECU, ker ga bom premaknil izza sprednje luči pod armaturo k sovozniku ali pa vsaj pod steklo-se še odločam
Edina stvar je da je vžgal v prve 
Malenkosti, ki vzamejo dost časa...koloteke bo treba narest, zadi treba odbijač še fiksirat nekak ker je samo na 2 vijakih trenutno. Notranjost vrat dokončat, zadnji spojler pobarvat, popravt vrata in bok ker je pobutan rob na vratih od stene oz nevem kaj so delal... Če sm pa kej spustu se bo pa sigurno še pokazal v kar ne dvomm
Drugač pa, nebi si mislu ampak šlo je vse narobe kar se da
Malenkosti, ki vzamejo dost časa...koloteke bo treba narest, zadi treba odbijač še fiksirat nekak ker je samo na 2 vijakih trenutno. Notranjost vrat dokončat, zadnji spojler pobarvat, popravt vrata in bok ker je pobutan rob na vratih od stene oz nevem kaj so delal... Če sm pa kej spustu se bo pa sigurno še pokazal v kar ne dvomm
Danes sem podaljšal kable za ECU, se kar namatraš spajkat stare kable, morš fajn pregret cin da sploh prime
U glavnem avto je nakonc zalaufu in dela
"happy full"
33 kablov po 1,5 metra sem podaljšal, povit, spet, spelat notr v ohišje pa bo 

And done

Predno se kdo zapič, pride nižje avto zadej

l.p.

And done

Predno se kdo zapič, pride nižje avto zadej

l.p.
Daleč najlepši avto na forumu
No tko, včeraj po meetu v Kranju me je res prjel, da pridem pokazat Clia tko da MOGOČE ampak reeees mogoče pridem to soboto v Kranj z njem, če nam bo uspel skp spravt pa da vzamem preizkušnjo.
Po dolgem spanju smo zamenjal pedala in zajlo s kompletom od Clia 98+ letnik tko da sedaj dovolj odmakne sklopko in se da prestavljat, ker prej ni šlo.
Stara pedala:

Nova:

Še video:
https://www.facebook.com/renaultcliomax ... 135982089/
Držte pesti da se vidmo v soboto v KR
Po dolgem spanju smo zamenjal pedala in zajlo s kompletom od Clia 98+ letnik tko da sedaj dovolj odmakne sklopko in se da prestavljat, ker prej ni šlo.
Stara pedala:

Nova:

Še video:
https://www.facebook.com/renaultcliomax ... 135982089/
Držte pesti da se vidmo v soboto v KR
Danes sem šel iskat lambdo še do thomas customs, zadnji lonc je za pošvasat nastavk da nebo čez gledu, ogledala manjkajo šipce, lambda je za našvasat, na kolektorju dihtungo treba narest tam kjer gre iz 2v1, ventilator je treba še pritrdit dokončno na hladilnik in pa notranjost je sam 2 sedeža pa ena vrata finishirana, zadi nosilca še falita da mi veter ne odtrga spodi odbijača. za stestirat je še če vklop ventilator pol je pa toto, ker števc je cel mrtu če ne stejam aku lucke pa olje, aja pa rezerva posveti toj pa to... aja pa čakam še pokrovček za tankat od Golfa 1 GTI, ker ta z ebaya aluminjast se v prazno vrti
pa zadnji spojler je še v beli barvi.
Javim prej, če pridem ja
s preizkusnjo ofc 
Javim prej, če pridem ja
Moje bivše felge na tasivmu
. Že ima 250 motor noter? Pozdravi Maria
.
Nima cajta se narest
najprej mojga hehe