Laguna 3 NAVIGACIJA
Laguna 3 NAVIGACIJA
Pozdravljeni.
Ta teden sem kupil laguno.
Avto je bil uvozen iz italije.
Imam pa problem ker navigacija ne pokriva slovenije.
Ima kdo za posodit kartico da jo prekopiram (računalnik pripeljem s seboj) ker po netu so vse plačljive zadeve...
Imam pa še problem z radijem.
radijo nima naloženega angleškega jezika. Mogoče kdo ve kako to rešiti?
najlepša hvala za odgovore že v naprej.
Lp Jože
Ta teden sem kupil laguno.
Avto je bil uvozen iz italije.
Imam pa problem ker navigacija ne pokriva slovenije.
Ima kdo za posodit kartico da jo prekopiram (računalnik pripeljem s seboj) ker po netu so vse plačljive zadeve...
Imam pa še problem z radijem.
radijo nima naloženega angleškega jezika. Mogoče kdo ve kako to rešiti?
najlepša hvala za odgovore že v naprej.
Lp Jože
Re: Laguna 3 NAVIGACIJA
res ni nobene dobre duše? 
PLAČAM !
PLAČAM !
So dobre duše s to navigacijo, ampak najbrž ne spremljajo foruma dnevno 
Squealing tire is a happy tire 
Upam da ne bodo spregledali me vsi...
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Kateri letnik pa je avto...če je na SDkartico pol ti nič ne pomaga kopiranje, ker ko se kartica aktivira v vozilu več ni uporabna v drugem. Probaj najti na ebayu....cene so se gibale pred letom okoli 70€.
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (29000km)
Citroen C2 1.6 16v VTS 2008 (88000km)
Twingo 1.2 2001 (121000km)
Citroen C2 1.6 16v VTS 2008 (88000km)
Twingo 1.2 2001 (121000km)
Pozdravljen.
Upam da nisem prepozen za odgovor.
Imam enako kot ti Laguno 3 iz Italije, pa sem ob nabavi avta imel podobne težave z navigacijo... ni Slovenije...
Potem sem, sicer v l.2012 našel nekaj ponudnikov v Sloveniji,iz Prekmurja mislim da, na Bolhi poišči, sicer piratska verzija, pa sem se s tipom zmenil, da mi je zapekel CD, za 25€, poslal po pošti... Zadeva že dve leti dela super, pokrito je vse, cela evropa. Sicer pa ze nekaj časa razmišljam o ponovni menjavi, saj je na dve leti kar nekaj sprememb na kartah, ampak kolikor jaz rabim navigacijo, mi vseeno zadošča, saj večino Evrope, sploh pa Slovenije in mest ter krajev najdem na pamet, uporabljam edino, ko rabim izračunat točen čas prihoda na nek cilj, potem pa izklopim...
Zdej ne vem kakšno imaš ti navigacijo, saj pišeš o kartici, pa probaj malo na Googlu poiskat...sigurno je kje kaj...
Nimam pa več kontakta od tega tipa, na žalost.
Lp
Tonči
Upam da nisem prepozen za odgovor.
Imam enako kot ti Laguno 3 iz Italije, pa sem ob nabavi avta imel podobne težave z navigacijo... ni Slovenije...
Potem sem, sicer v l.2012 našel nekaj ponudnikov v Sloveniji,iz Prekmurja mislim da, na Bolhi poišči, sicer piratska verzija, pa sem se s tipom zmenil, da mi je zapekel CD, za 25€, poslal po pošti... Zadeva že dve leti dela super, pokrito je vse, cela evropa. Sicer pa ze nekaj časa razmišljam o ponovni menjavi, saj je na dve leti kar nekaj sprememb na kartah, ampak kolikor jaz rabim navigacijo, mi vseeno zadošča, saj večino Evrope, sploh pa Slovenije in mest ter krajev najdem na pamet, uporabljam edino, ko rabim izračunat točen čas prihoda na nek cilj, potem pa izklopim...
Zdej ne vem kakšno imaš ti navigacijo, saj pišeš o kartici, pa probaj malo na Googlu poiskat...sigurno je kje kaj...
Nimam pa več kontakta od tega tipa, na žalost.
Lp
Tonči
Laguna III, 2.0 dci Grantour, Intiale Paris
ja jaz sem med prvimi 
Identična situacija-
navigacija kupljena direktno na TomTom spletni strani za 48€ tri leta nazaj.
Na servisu so hoteli za kartico nevrjetnih 180€.
lp
navigacija kupljena direktno na TomTom spletni strani za 48€ tri leta nazaj.
Na servisu so hoteli za kartico nevrjetnih 180€.
lp
Lep pozdrav Marjan
- Shadow1980
Lp,jst imam laguno 3 letnik 2010 z navigacijo,avto je bil tudi pripeljan iz italije in mi vse dela normalno
Je mogoče navigacijo TOMTOM (na kartici) tudi kopirati, ali more biti obvezno original z uradne strani?
Zal ne mores...samo original