Upam, da bo veliko več sreče z novim
Laguna 2 ph.2 Grandtour 1.9dci, l.07
Re: Laguna 2 ph.2 Grandtour 1.9dci, l.07
Na hitro preletel tole temo. Ti pa res nisi imel sreče z tem avtom, mu tudi Astilba ni mogla pomagati.
Zaribal je menda četrti cilinder. Šoba naj bi se uscala. Imela je 195000 kilometrov. Treba bi bilo zamenjati motor ja, vendar je jaz nebom popravljal.drhouse napisal/-a:Huh, to pa ni lepo slišatizaribala na ojničnih? Iščeš drugi motor? Koliko km je sploh imela?
Laguna je bila prodana z motorjem v okvari. Me prav zanima kakšna se bo vrnila "popravljena". Če jo kdo opazi na avtonetu naj kar nalepi link me res zanima kaj bo ratal iz tega.
Velik sreče z Astro, upam da bo dobro delala, čeprav če je 1.7 dizlca bodi pozoren na šobe, so baje crkovale kot po tekočem traku. Pa velik varnih kilometrov. 
Hvala
Je 1.6 cdti 100kw .. upam da bo 
Je kaj manj prostorna kot laguna?
pa mogoce se kasna primerjava pospeskov/moci
pa mogoce se kasna primerjava pospeskov/moci
Kot voznik ne opazim nobene razlike v smislu prostornosti. Spredaj je res veliko prostora. Prtlažnik se mi zdi tudi dovolj velik. Edino pri zadnjih sedežih mislim, da je manj prostora za noge. Glede pospeškov in moči se mi zdi da sta precej primerljiva, le da je pri astri vse bolj smooth. Verjetno na to vpliva tudi, da je bila laguna stara skoraj 8 let, astra pa slab teden 
Evo pa sem jo našel na avto.netu
čist mimgrede sem šel pogledat in vidim da se že prodaja
http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... Ci%20FA...
kilometri so ostali nespremenjeni kar me kar malo čudi glede na to kaj se danes ponavadi dogaja
kilometri so ostali nespremenjeni kar me kar malo čudi glede na to kaj se danes ponavadi dogaja
Nove zanore ima res
Dober teden preden je zaribala je dobila nove diske in ploščice
Prodal sem jo za 2000€.