Živjo,
v tretji zavorni luči, na zadnjih vratih pri Laguni 3 Grandtour, se mi nabira vlaga. Videti je kapljice.
Ima kdo izkušnjo s čim takim, se da odpret in obrisat, pa mogoče zatesnit (silikon?).
lp
Igor
Kondenz v 3. zavorni luči
Re: Kondenz v 3. zavorni luči
Imam iste težave, bom reklamiral v okviru splošne garancije, ko grem na servis.
Lp
Lp
Lep pozdrav Marjan
pri meni je že iz garancije. če bo kaka koristna info po servisu se priporočam lp igor
Opravljena brezplačna zamenjava v okviru 3.letnega garancijskega roka brez težav.
Lp marjan
Lp marjan
Lep pozdrav Marjan
Prozoren silikon, tanko nanesen v režo med tretjo lučjo in plastiko, po zgornjem robu in stranskih robovih. Po pranju, dežju vlage ni več v luči. Če bo držalo nekaj časa, je to po preteku garancije lahko poceni rešitev.
Pozdravljeni.
Tudi jaz imam enako težavo, pa je malo težje to luč snet dol, se pa strinjam s igor64, malo prozornega silikona, prej pa očistiš z alkoholom, da se dobro osuši, preveri tudi kontakte, saj znajo bit zaradi vlage neprevodni ali pa samo zaradi preventive očisti, pa bi morala zadeva delat in tesnit.
LP
Tonči
Tudi jaz imam enako težavo, pa je malo težje to luč snet dol, se pa strinjam s igor64, malo prozornega silikona, prej pa očistiš z alkoholom, da se dobro osuši, preveri tudi kontakte, saj znajo bit zaradi vlage neprevodni ali pa samo zaradi preventive očisti, pa bi morala zadeva delat in tesnit.
LP
Tonči
Laguna III, 2.0 dci Grantour, Intiale Paris