Zavorni diski laguna III
Zavorni diski laguna III
Mene pa zanima, koliko pridejo sprednji diski za R laguno III, 2.0 dci (127 kw), velikost 320 mm. Sem iskal na netu, pa nisem nič našel. Hvala
Renault laguna grandtour Initiale (2.0 dci 127 Kw)
Re: Zavorni diski laguna III
Na servisu original mislim da so nekje čez 200€ po komadu, je oče na modri gt laguni dal menjat pod garancijo in tako se spomnim da so nekaj zelo dragii...
Točnega zneska pa nevem več. Bo keri povedal ki točno ve.
Točnega zneska pa nevem več. Bo keri povedal ki točno ve.
Je res kot pravi Uros3.
Sprednji cca 200 €, menjava na 120.000km, zadnji enako cca 200€, menjava na 150.000km. Govorim za 1 komad, ne za par.
Zadnji se menjajo v kompletu z ležajem, sploh ni druge opcije. Priporočam originalne Renault diske, daš malenkost več od ponaredkov, pa si siguren.
Lp
Sprednji cca 200 €, menjava na 120.000km, zadnji enako cca 200€, menjava na 150.000km. Govorim za 1 komad, ne za par.
Zadnji se menjajo v kompletu z ležajem, sploh ni druge opcije. Priporočam originalne Renault diske, daš malenkost več od ponaredkov, pa si siguren.
Lp
Laguna III, 2.0 dci Grantour, Intiale Paris
Oprosti samo mam kolega ki vozi avtodele in da ne bos mislil na renault servis pelje iste diske samo zapakirani so v original skatlo renault kot pa v npr potokar ali adrl avtodeli....na prejsnem meganu 2 sem menjal in sem dal mislim da valeo diske in so brez problema se danes gor....punca na meganu 3 menjala isto z neoriginalnimi in je cist kul....Tonči napisal/-a:Je res kot pravi Uros3.
Lp
Če rabiš zi grem lahko na roko in mi kolega zrihta cenej koliko ti pa povem na zsbuscapé napisal/-a:Mene pa zanima, koliko pridejo sprednji diski za R laguno III, 2.0 dci (127 kw), velikost 320 mm. Sem iskal na netu, pa nisem nič našel. Hvala
Malo vsaj za občutek si lahko pogledaš na spodnjem linku:
https://www.rexbo.eu/renault/laguna-iii ... isc-100032" onclick="window.open(this.href);return false;
Lp
https://www.rexbo.eu/renault/laguna-iii ... isc-100032" onclick="window.open(this.href);return false;
Lp
Renault Laguna II Initiale Paris 2.0dci 127kW l.2007
No, kot piše dvihtelic, je verjetno res veliko vprašanje glede original in neoriginal, ponavadi je isti proizvajalec...
Vsak se pa sam odloči, ali bo dal gor 20 € dražje diske, saj se mi pri taki ceni to zdi zanemarljivo... Je pa boljši občutek, če misliš da imaš original, kajne?
Lp
Vsak se pa sam odloči, ali bo dal gor 20 € dražje diske, saj se mi pri taki ceni to zdi zanemarljivo... Je pa boljši občutek, če misliš da imaš original, kajne?
Lp
- domzikales
- Kraj: Velenje
Zdravo.
Jaz sem dal na 131kW laguno III,ki ima enake diske kot tvoja Ferodo premier in bremza avto veliko boljše od originala (seveda kombinacija ferodo diski in ploščice) .Nič ni cviljenja in podobnih stvari... Tako da z Ferodo nimaš kaj izgubiti.
Jaz sem dal na 131kW laguno III,ki ima enake diske kot tvoja Ferodo premier in bremza avto veliko boljše od originala (seveda kombinacija ferodo diski in ploščice) .Nič ni cviljenja in podobnih stvari... Tako da z Ferodo nimaš kaj izgubiti.
Kar te ne uniči, te okrepi!
Lep pozdrav vsem.
Za info, sem kot zgoraj v prispevku napisano, pri 120.000 km menjal prednje diske in ploščice, pa sem naredil sedaj 85.000 km ( skupno km 205.000), s temi zavorami, tako da se je obnese zelo dobro, še nikdar pri nobenem avtu toliko km z nobenimi ploščicami. Diski so po teh km še vedno v zelo dobrem stanju, tako da verjetno ponovna menjava diskov šele pri naslednji menjavi ploščic, cca. 280.000km.
Se splača vzeti dobre zavore, tudi kak € dražje.
Vozim pa 60/40 AC/lokalno.
Tudi običajno nad omejitvami, precej zaviranja.
Lp
Za info, sem kot zgoraj v prispevku napisano, pri 120.000 km menjal prednje diske in ploščice, pa sem naredil sedaj 85.000 km ( skupno km 205.000), s temi zavorami, tako da se je obnese zelo dobro, še nikdar pri nobenem avtu toliko km z nobenimi ploščicami. Diski so po teh km še vedno v zelo dobrem stanju, tako da verjetno ponovna menjava diskov šele pri naslednji menjavi ploščic, cca. 280.000km.
Se splača vzeti dobre zavore, tudi kak € dražje.
Vozim pa 60/40 AC/lokalno.
Tudi običajno nad omejitvami, precej zaviranja.
Lp
Mene so prednji diski + ploščice prišle 150 €. Vse od znamke ATE. Imam pa laguno 3, 110KW in sem zelo zadovoljen s temi diski in ploščicami. Nič ne škripa ali cvili, super so.