clio zavore
clio zavore
zanima me kje najcenje dobiti diske in pa ploščice za cliota da bi zamenjal ker so moje ze fuč in bi bilo potrebno menjati pa se zanima me če je kaj učinka če bi menjal samo ploščice ali moram tudi diske? Sicer avto bremza amapk ruži ko pritisnem bremzo.
Gledal sem nekaj na ebayu http://www.ebay.it/itm/Front-Brake-Kit- ... 28f&_uhb=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Gledal sem nekaj na ebayu http://www.ebay.it/itm/Front-Brake-Kit- ... 28f&_uhb=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: clio zavore
Ce ti diski ne tresejo, pa ce niso prevec znucani pol menjaj samo ploscice.
Ma najcenejsih jaz nebi uzel....sem ravnokar zamenjal diske in ploscice pa trese ko hudic.....zgleda da so novi diski ze tako zviti da popizdis...ko pritisnem na zavoro trese za znoret.Ne jemat cenenih
nic ne trese samo npr. ko vozim z normalno hitrostjo in bremzam je vse ok ko pa se pripeljem z malo večjo hitrostjo in moram bolj naglo bremzati se sliši samo ruženje nič ne trese se pravi bi bilo samo ploščice zamenjati
Ja verjetn.. Sam pac fajn bi blo pogledat, da nisi diskov unicu ce mas cist na konc ploscice.
Ponavadi disk zdrži dve do tri menjave ploščic brez problema
dravni napisal/-a:Ponavadi disk zdrži dve do tri menjave ploščic brez problema
Če so ploščice pravočasno menjane!
sposodil bi si temo če lahko 
problem imam na zavornem bobnu...v eni luknji mi je pobralo navoj. je potrebno zamenajt boben ali se da vrezat nov navoj in dat debelejši šrauf?
Lp
problem imam na zavornem bobnu...v eni luknji mi je pobralo navoj. je potrebno zamenajt boben ali se da vrezat nov navoj in dat debelejši šrauf?
Lp
Renault Clio I => RAKETA 
LP, Samojed
krivca sva dva jaz in vulkanizer. očitno bo treba nabavit nov boben pa je problem rešen.
gre se za clio-ta 1 l95.
gre se za clio-ta 1 l95.
Renault Clio I => RAKETA 
Ce rabis mam bobn viska.. Ce rabs pisi na zs sem iz vrhnike..