A ni to tako da si centralno in zahodno potem naložiš notri v carminat iz dveh cd-jev?
carminat navigation
Re: carminat navigation
Super
A ni to tako da si centralno in zahodno potem naložiš notri v carminat iz dveh cd-jev?
Renault Laguna ll phase ll 2.0 dCi - ni več
Audi A5 Sportback
Audi A5 Sportback
sem poizkusil in velja samo tista, ki jo nazadnje dam noter.mihec999 napisal/-a:Super![]()
najprej sem dal noter zahodno evropo in je bilo super. vse ulice, novi rondoji itd.
sem pa želel potem še centraln evropo in je podrobna karta slovenije izginila, tak da sem dal nazaj zahodno evropo gor
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Img datoteka je 853Mb, zdaj kako bi jo dal na 700 CD?
hm to pa je malo čudno, to bi se moralo nekak shranit notri, ker drugače kako ti prideš z navigacijo iz slo v nemčijo če vzhodna evropa nima nemčije vgrajene?
joztom
v tisti mapi moraš imeti 4 datoteke .img .cue .ccd. sub. in zaženeš datoteko .cue z nerotom in zapečeš, preverjeno mora to it, ker sam tudi tako delam.
joztom
v tisti mapi moraš imeti 4 datoteke .img .cue .ccd. sub. in zaženeš datoteko .cue z nerotom in zapečeš, preverjeno mora to it, ker sam tudi tako delam.
Audi A5 Sportback
Audi A5 Sportback
Sem uspel, zastopim pa ne. Hvala!
Pozdrav,
Imam (le par dni) Megane Caravan dCi 2010. Navigacija z SD Režo.
Avto sem dobil brez SD kartice in me zanima kako namestiti navigacijo?
Se to naredi s Carminat DVDjem? Ali moram to nekako prenesti na SD? Žal se ne razumem veliko v to.....
Kakšen nasvet?
Se to naredi s Carminat DVDjem? Ali moram to nekako prenesti na SD? Žal se ne razumem veliko v to.....
Kakšen nasvet?
- BigPoppaSLO
Uporablja kdo iphone povezan na carminat dvd+bluetooth v laguni 3?
Kaj res ga ni junaka ki bi dal kratka navodila za telebane?tomicko napisal/-a:Pozdrav,
Se to naredi s Carminat DVDjem? Ali moram to nekako prenesti na SD? Žal se ne razumem veliko v to.....![]()
Kakšen nasvet?
jaz na 2ki, glede na to da maš carminat dvd je enaka kot v mojiBigPoppaSLO napisal/-a:Uporablja kdo iphone povezan na carminat dvd+bluetooth v laguni 3?
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS
- BigPoppaSLO
Kako si pa prenesel kontakte v avto (če si jih)? Iphone ne pusti poslati vcf datoteke preko bluetootha, drugega načina pa ne poznam...
Imaš navigacijo Carminat Tomtom ali Carminat Tomtom live. Mislim, da navodil za telebane ni. Če ima live verzijo, zaenkrat ni druge poti kot, da kupiš novo SD karto na Renault servisu ali na Tomtom-u. Za "Ne live" verzijo je vse odvisno od navcore (firmware) verzije, ki je trenutno naložena. Obstaja tema na GPSU , vendar uspeh ni zagotovljen. Veliko uspeha.tomicko napisal/-a:Kaj res ga ni junaka ki bi dal kratka navodila za telebane?tomicko napisal/-a:Pozdrav,
Se to naredi s Carminat DVDjem? Ali moram to nekako prenesti na SD? Žal se ne razumem veliko v to.....![]()
Kakšen nasvet?
Če maš SD režo potem z DVD-jem definitivno nebo šlo, edina rešitev je potem SD kartica, kot ti je že brobins napisal maš eno od Tomtom navigacij
Audi A5 Sportback
Audi A5 Sportback
Original kartice so zelo drage in ni pomembno, če imaš Live ali klasično verzijo. Kupiš prazno SD kartico in nato ali najdeš program na internetu ali prekopiraš drugo kartico. Pri LIVE verzijo pa moraš kupiti mape preko TomTom HOME aplikacije, pri starejši "NE LIVE" verziji pa lahko mape skrekaš.
Jaz imam TOM TOM Live in sem na prazno kartico inštaliral progam in nato kupil mape, kar je dosti ceneje. In deluje brez problema.
Jaz imam TOM TOM Live in sem na prazno kartico inštaliral progam in nato kupil mape, kar je dosti ceneje. In deluje brez problema.
Speed has never killed anyone, suddenly becoming stationary... That's what gets you.
Hvala vsem za odgovore. Kolikor sem bral (TT Live)....kaj ni dovolj da se prazno SD Kartico da v režo, ker jo GPS enota "formatira" (pripravi) za zapis??