EX Renault Clio I 1.2 RT, 1995
Re: Renault Clio I 1.2 RT, 1995
http://www.ebay.co.uk/itm/REAR-WINDOW-D ... 3a8a8e613d" onclick="window.open(this.href);return false;
al pa kakšna termalna pasta, prevodna seveda.
al pa kakšna termalna pasta, prevodna seveda.

Sem to iskal pri nas pa nisem našel v tehničnih trgovinah - nisem pa gledal po avto trgovinah.
10F pa ne dam, ker še tako preveč vlagam v ta avto - ekonomska totalka
10F pa ne dam, ker še tako preveč vlagam v ta avto - ekonomska totalka
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Boš na koncu ugotovu da te pride nova šipa cenej kot pa vse te paste ipd 
Ja, na odpadu bi se jo znalo dobiti ceneje 
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
1,5€ bi dal: http://www.ebay.co.uk/itm/Conductive-Gl ... 35d04cd0c4" onclick="window.open(this.href);return false; ? 

Item location: SHANGHAI, China

Pa mam že carino za vratom, kaj za ene nove droge švercam
Ja, toliko bi dal
Ja, toliko bi dal
Ja no, pol pa to naroč, kukopk;) Carina se nit pipnla ne bo, te pa mogoče mal čudno gledajo na pošti...dobim ene 2 paketa na teden iz čingčao landadrhouse napisal/-a:Item location: SHANGHAI, China
Ja, toliko bi dal

Busted pred službo:

huhl te vid 
Cliu sem končno privoščil pranje in sesanje - od oktobra ni bil sčiščen 
V službi smo delali nek rekvizit (stiroporast VW Hrošč v naravni velikosti) pa sem dele kupoval tako, da mi pridejo prav za Clia - itak gre po koncu projektov vse stran. Tako sem dobil superduper pokrove za feltne, ki sem jih pihnil na črno in lepe modro-črne prevleke za sedeže. Prejšnje so bile že konkretno strgane in umazane. Nabavil sem še nastavek za izpuh pri Kitajcu za 4€. Ni Remus, je Ermus, ima pa vseeno lisičko
Končno sem si vzel čas še naštelati zadnje zavore in ročno, pa zalepil sem zlomljeno kljuko in še nekaj malenkosti.
V glavnem - avto kot nov
Se bo pa načeloma zadeva nekje v decembru ali januarju prodajala. Gre tašča na karavana - Laguno ali Megana, midva pa dobiva njenega Clia, 2007 
Še slike:

V službi smo delali nek rekvizit (stiroporast VW Hrošč v naravni velikosti) pa sem dele kupoval tako, da mi pridejo prav za Clia - itak gre po koncu projektov vse stran. Tako sem dobil superduper pokrove za feltne, ki sem jih pihnil na črno in lepe modro-črne prevleke za sedeže. Prejšnje so bile že konkretno strgane in umazane. Nabavil sem še nastavek za izpuh pri Kitajcu za 4€. Ni Remus, je Ermus, ima pa vseeno lisičko
Končno sem si vzel čas še naštelati zadnje zavore in ročno, pa zalepil sem zlomljeno kljuko in še nekaj malenkosti.
V glavnem - avto kot nov
Še slike:

Carsk
.
1: 2000 Renault Clio II 1.4i 8v 55kw Alize
2: 2001 Citroen Xsara Picasso 1.8i 16v 85kw SX
3: 2003 Renault/Matra Avantime 2.2dCi 110kw Privilege
4: Main car: 2010 Citroen C5 III 2.0HDi 120kw Exclusive, Hydractive III+
5: 2nd car: 2003 Citroen Xsara Picasso 2.0HDi 66kw Exclusive
2: 2001 Citroen Xsara Picasso 1.8i 16v 85kw SX
3: 2003 Renault/Matra Avantime 2.2dCi 110kw Privilege
4: Main car: 2010 Citroen C5 III 2.0HDi 120kw Exclusive, Hydractive III+
5: 2nd car: 2003 Citroen Xsara Picasso 2.0HDi 66kw Exclusive
Obrnil 210k km 
Spet pojejo (oz. se derejo) sprednji ležaji, čeprav so bili menjani oktobra in imajo za sabo največ 4k km
V minimumu avto nekaj čudno gunca - zgleda, da bo res čas za menjavo nosilca motorja... Bomo uredili
Spet pojejo (oz. se derejo) sprednji ležaji, čeprav so bili menjani oktobra in imajo za sabo največ 4k km
V minimumu avto nekaj čudno gunca - zgleda, da bo res čas za menjavo nosilca motorja... Bomo uredili
Haha glede lezajov pa vem kako ti je men ruzi v desn ovink sam se nism ugotovu a spredn al zadn .. Moji so naredl mal vec kot7 k.km. Je pa tud dost rocna partyja pa bl mau sparanja..
Meni spet sprednji. Itak bi menjal oba, ker ne bi 2x v enem mesecu na optiko vozil. Zdej nevem, ali je bila kriva (ne)kvaliteta ležaja, ali pa je kolega preteral in preveč silil s prešo :S
Prej bi reku da ste ga pri montaži kej usrali