Kratka vprašanja
Re: Kratka vprašanja
Svašta
hvala za informacijo oz odgovor.
Bom se postavu par prasanj ce bi kdo kej vedu.
Med voznjo veckrat recimo pri vecjih hitrostih se pravi od 80-100 naprej v razlicnih intervalih utripata lucka stop in akumulator?
In desni smernik ko je na on, 3-4x lepo žmigne, pol se mu ga pa odpela pa začne strelat tatatatata. Verjetno je stikalo, al pa kak rele?
Med voznjo veckrat recimo pri vecjih hitrostih se pravi od 80-100 naprej v razlicnih intervalih utripata lucka stop in akumulator?
In desni smernik ko je na on, 3-4x lepo žmigne, pol se mu ga pa odpela pa začne strelat tatatatata. Verjetno je stikalo, al pa kak rele?
Nekje te štrom heca verjetno se oboje dogaja zaradi iste napake. Če na hitro žmiga verjetno en ne dela dobro ali sploh ne dela (ponavadi je tako če gre žarnica)-mogoče kje slaba masa.Acronis napisal/-a:Bom se postavu par prasanj ce bi kdo kej vedu.
RenaultSport
Živjo.
Avgusta sem kupil novega x mod, z vgrajeno navigacijo. Ima vgrajeno napravo R-link tom tom live.
Navigacija deluje odlično, storitev r-link pa ne deluje. Ali so kakšne teržave v sloveniji ali pa je kaj drugega?
Kako je z nakupom zemljevidov?
Avgusta sem kupil novega x mod, z vgrajeno navigacijo. Ima vgrajeno napravo R-link tom tom live.
Navigacija deluje odlično, storitev r-link pa ne deluje. Ali so kakšne teržave v sloveniji ali pa je kaj drugega?
Kako je z nakupom zemljevidov?
eno vprašanje mogoče kdo ve pri cliotu 2002 letnik k mal prtisnem padalko za zavore vredu ko pa pritisnem do konca pa kot da bi mev nvm stikal al neki tacga naredi klik???
Imaš stop stikalo- le ta je lahko iz svojega "ležišča" ali je polomljen in ti zato dela klik.nejc11 napisal/-a:eno vprašanje mogoče kdo ve pri cliotu 2002 letnik k mal prtisnem padalko za zavore vredu ko pa pritisnem do konca pa kot da bi mev nvm stikal al neki tacga naredi klik???
RenaultSport
Najlepsa hvala bom malo pogledal:)Spula napisal/-a:Imaš stop stikalo- le ta je lahko iz svojega "ležišča" ali je polomljen in ti zato dela klik.nejc11 napisal/-a:eno vprašanje mogoče kdo ve pri cliotu 2002 letnik k mal prtisnem padalko za zavore vredu ko pa pritisnem do konca pa kot da bi mev nvm stikal al neki tacga naredi klik???
Zivjo,
pred kratkim sem nabavil Megana RS Cup 2011 sedaj pa imam eno vprasanje. Ko dokonca obrnem volan in pocasi spuscam sklopko je zvok in obcutek na kolesih kot da bi avto drsel naprej (ce bi zdrsnil cez ovinek) seveda tu samo malce preskakuje guma in ne drsi zares naprej ampak me vseeno zanima ali je to kaj narobe, ali je to zaradi velike sirine gume ter navora? Sprednje gume so dimenzije 235/40R18.
V naprej se zahvaljujem za odgovor.
LP
pred kratkim sem nabavil Megana RS Cup 2011 sedaj pa imam eno vprasanje. Ko dokonca obrnem volan in pocasi spuscam sklopko je zvok in obcutek na kolesih kot da bi avto drsel naprej (ce bi zdrsnil cez ovinek) seveda tu samo malce preskakuje guma in ne drsi zares naprej ampak me vseeno zanima ali je to kaj narobe, ali je to zaradi velike sirine gume ter navora? Sprednje gume so dimenzije 235/40R18.
V naprej se zahvaljujem za odgovor.
LP
Pri odklepanju avta(clio) mi pri zadnjih vratih zapiska,včasih se je to dogajalo le poredko,zadnje čase skoraj pri vsakem odklepu
bo šel motorček?se ga da kako rešit,preden da dokončno umre 
Live long and prosper \\//
Pozdravljeni!
Da ne odpiram nove teme bom kar tukaj postavil vprašanje.
Zanima me ali lahko na Clia II (letnik 2003) montiram alu platišča 6.5J, ET 43, R15, pnevmatike pa bi dal gor kar v homologirani dimenziji 185/55 R15.
Do zdaj so bila platišča na modusu, tako da načeloma vse štima, edino to ne vem če je ET in pa širina platišča OK za Cliota.
Če kdo ve iz prve roke prosim za pomoč
Lp
Zanima me ali lahko na Clia II (letnik 2003) montiram alu platišča 6.5J, ET 43, R15, pnevmatike pa bi dal gor kar v homologirani dimenziji 185/55 R15.
Do zdaj so bila platišča na modusu, tako da načeloma vse štima, edino to ne vem če je ET in pa širina platišča OK za Cliota.
Lp
Lahkokučma napisal/-a:Pozdravljeni!
Lp
Najlepša hvala MuRiCi 
Lp
Lp
npkučma napisal/-a:Najlepša hvala MuRiCi
Lp
MuRiCi napisal/-a:
Pri odklepanju avta(clio) mi pri zadnjih vratih zapiska,včasih se je to dogajalo le poredko,zadnje čase skoraj pri vsakem odklepubo šel motorček?se ga da kako rešit,preden da dokončno umre
Mogoče kdo ve koliko pridejo novi inektorji za clio-ta 1.2 16V letnik 2007?
kaj imasta ta kratek megane in megane break l99-02 enaka spradnja vrata blatnike in vetrobrasko steklo