dayline sprednje luči za renault megane

Vse o videzu avtomobila
Odgovori
Uporabniški avatar
norc123
Kraj: gorenjska

dayline sprednje luči za renault megane

Odgovor Napisal/-a norc123 »

mate kake izkušnje s telimi žarometi http://pnevmatike.com/svetila/dayline-s ... 69414.html" onclick="window.open(this.href);return false; ?

pri meganu 2006 bom mogel menjati žaromete ker imam fuč leče in mi svetijo cca 3m tako da se moram voziti z meglenkami :(

pa me zanima predvsem če te luči kaj svetijo ker sem slišal da svetijo za en k. ?
pa če gdo kej ve kolko pride homologacija žarometov ?
Uporabniški avatar
Spula
Kraj: LJ okolica

Re: dayline sprednje luči za renault megane

Odgovor Napisal/-a Spula »

norc123 napisal/-a:mate kake izkušnje s telimi žarometi http://pnevmatike.com/svetila/dayline-s ... 69414.html" onclick="window.open(this.href);return false; ?

pri meganu 2006 bom mogel menjati žaromete ker imam fuč leče in mi svetijo cca 3m tako da se moram voziti z meglenkami :(

pa me zanima predvsem če te luči kaj svetijo ker sem slišal da svetijo za en k. ?
pa če gdo kej ve kolko pride homologacija žarometov ?
Svetoval bi ti obnovo obstoječih žarometov vkolikor niso preveč poškodovani.
RenaultSport
Uporabniški avatar
norc123

se jih neda obnoviti pa še zavarovalnica mi ene plača tako da bom menjal
in me zanima če so te vredi k sm jih pokazal drugače bom pa original navadne kupu
Uporabniški avatar
MuRiCi
Kraj: Kärnten

Odgovor Napisal/-a MuRiCi »

norc123 napisal/-a:se jih neda obnoviti pa še zavarovalnica mi ene plača tako da bom menjal
in me zanima če so te vredi k sm jih pokazal drugače bom pa original navadne kupu
pol nabavi nove original z lečo..... :wink:
Live long and prosper \\//
Uporabniški avatar
norc123

:D sam k sm se zj u tele daylight zapiču pab jh rd imu sam cakam enga da pove al so za kej al ne :)
Uporabniški avatar
mateichk
Kraj: Hrastnik

Odgovor Napisal/-a mateichk »

norc123 napisal/-a::D sam k sm se zj u tele daylight zapiču pab jh rd imu sam cakam enga da pove al so za kej al ne :)
Če maš fazo 2 boš meu luft pr maski... k to so luči za fazo 1 od 2003-2006 letnika. :)
..:: Renault MEGANE II 1.5 dCi 106KM ph2 2006 ::..
Uporabniški avatar
norc123

aha ja se bom mal pozanimov mam letnik 2006 sam to morjo pasat u nulo če tko piše drgac bom pa mal povrpasov
Uporabniški avatar
schik
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a schik »

Si siguren da imaš lečo hin? Kolikor vem, pri ph-2 večkrat pride do nepravilne montaže same žarnice in pol slabo sveti... Ja, moraš poiskat luči za ph-2. Če boš te vzel te ali kakšne podobne boš moral delat še homologacijo.
Uporabniški avatar
norc123

v vsakem primeru menjam žaromete ker mi ene zavarovalnica plača ker imam počeno plastiko tko da bom menjal obe glede homologacije sem se že pozanimal mi pride 40€ pozanimal sem se tudi glede telih daylight žarometov in so za 2003-2005 megane ker 2006 ima malo drugače žaromete tako dam mi ne pašejo fora je pa da za 2006 sploh nedobis anker takih žarometov razen original in xenon
Odgovori