Bosch pumpa morda
Bosch pumpa morda
Lep pozdrav imam sledeči problem... gre se za vozilo Renault megane 1,9 Dci letnik 2003 88kW avto mi nenormalno trokira praktično se neda speljat. Opazil sem da pri prozorni cevki, ki gre iz filtra goriva do bosch pumpe vleče mehurčke - zrak zato sem dovodni vod - cev odklopil in dal svojo cevko ter jo potopil v kanister z dizlom povratni vod sem tudi izklopil in dal svojo cevko zadeva je bila ista avto je nenormalno trokirl. Sposodil sem si se regulator tlaka goriva ga zamenjal in zadeva isto trokira. Na koncu sem še naredil test šob z lončki tri šobe so prišle do mere 3 na lončku edino ena je prišla do mere 4 ampak to mislim da je še vedno ok. Zdaj pa sumim da je edino lahko bosch pumpa... ob pregledu filtra nafte sem našel dva mejcena delca - opilka ampak res zelo zelo drobna torej kaj vi mislite kaj bi lahko bilo narobe. Naj še povdarim avto v rikverc lepo vozi naprej speljat pa nikaor nemorem al pa z gromozansko muko, tudi v prostem teku avto lepo laufa in ko dam gas v leru tudi avto lepo laufa
Re: Bosch pumpa morda
Zanimiv pojav. Kaj pa če daš sprednji konec v luft in probaš peljat? Filter daj nazaj pa probaj. Koliko pa je opilkov v rezervoarju?lazo23 napisal/-a:Lep pozdrav imam sledeči problem... gre se za vozilo Renault megane 1,9 Dci letnik 2003 88kW avto mi nenormalno trokira praktično se neda speljat. Opazil sem da pri prozorni cevki, ki gre iz filtra goriva do bosch pumpe vleče mehurčke - zrak zato sem dovodni vod - cev odklopil in dal svojo cevko ter jo potopil v kanister z dizlom povratni vod sem tudi izklopil in dal svojo cevko zadeva je bila ista avto je nenormalno trokirl. Sposodil sem si se regulator tlaka goriva ga zamenjal in zadeva isto trokira. Na koncu sem še naredil test šob z lončki tri šobe so prišle do mere 3 na lončku edino ena je prišla do mere 4 ampak to mislim da je še vedno ok. Zdaj pa sumim da je edino lahko bosch pumpa... ob pregledu filtra nafte sem našel dva mejcena delca - opilka ampak res zelo zelo drobna torej kaj vi mislite kaj bi lahko bilo narobe. Naj še povdarim avto v rikverc lepo vozi naprej speljat pa nikaor nemorem al pa z gromozansko muko, tudi v prostem teku avto lepo laufa in ko dam gas v leru tudi avto lepo laufa
RenaultSport
Koliko je opilkov v rezervoarju nevem ker se nisem probal... mah ta renault obup pa nej se kdo rece deli servise na 15 tisoc ga mrzuga ne preganji itd...
Kaj res noben ni mel podobne težave da mu je šla bosch pumpa...
Čudno je to da v rikverc gre normalno pa v prostem teku gre tudi v obrate. Ga v rikverc tudi "nateraš" ?
RenaultSport
Pozdravljeni
Motor deluje enako, kadar je v vzvratni predstavi ali v prvi. Preverite vzvodje menjalniška ročica/menjalnik, nosilce menjalnika in podvozje, da kaj ne našpona in posledično zavira/prekinja kakšen kabel................................ Osebno bi bil pozoren na podvozje.
Ko črpalka goriva nagaja, nagaja v vse smeri vožnje in tudi če se motor vrti v prostem teku.
Lep pozdrav
Motor deluje enako, kadar je v vzvratni predstavi ali v prvi. Preverite vzvodje menjalniška ročica/menjalnik, nosilce menjalnika in podvozje, da kaj ne našpona in posledično zavira/prekinja kakšen kabel................................ Osebno bi bil pozoren na podvozje.
Ko črpalka goriva nagaja, nagaja v vse smeri vožnje in tudi če se motor vrti v prostem teku.
Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;