Renault Clio 1.5 dci +300.000
Renault Clio 1.5 dci +300.000
Lep pozdrav vsem skupaj!
Clio II
Letnik 2002
48kw
barva črna
Expression oprema
prevoženih km +300.000 (pa še vedno štancamo)
zamenjane le šobe ostalo še vse original!!
je v originalnem stanju i tudi še bo (razen šipe, ozvočenje)
kakšna slika še sledi
Clio II
Letnik 2002
48kw
barva črna
Expression oprema
prevoženih km +300.000 (pa še vedno štancamo)
zamenjane le šobe ostalo še vse original!!
je v originalnem stanju i tudi še bo (razen šipe, ozvočenje)
kakšna slika še sledi
Re: Renault Clio 1.5 dci +300.000
ewo še slikca...

Kako se pa notranjost drži? črički? .. ker to je spoštljiva kilometrina celo za 2 razreda višja vozila.
Squealing tire is a happy tire 
Notranjost je še kar odlična. Edino kar se pozna malo na volanu ter na voznikovem sedežu. Čričkou ne opazim med samo vožnjo. Glede na komentarje o teh motorjih in use je mene tudi presenetil pozitivno!
Jaz sem bil isto presenečen, kako drugi govorijo kakšen zanič motor. Meni je služil odlično. Sm imel pri svojem čez 240kkm ko sem ga prodal
Daj še kakšno sliko avta prilepi... 
Sigurno prevrteni kilometri, naprej

Naj ti služi še naprej, pa da se približa kmalu številki 4 pred ničlami
Naj ti služi še naprej, pa da se približa kmalu številki 4 pred ničlami
Bomo dal še kšno sliko sam da ga mal operem :p
Če bo služil tako kot do sedaj bo 4ka padla čez 2 leti
Če bo služil tako kot do sedaj bo 4ka padla čez 2 leti
Ja malo povej kako ga servisiraš - na koliko km?
Pa kaj je bilo že zamenjano? Sklopka, visokotlačna črpalka, šobe, egr, ...
Moj je pravkar obrnil 200.000 pa se mi že zdaj zdi veliko, čeprav kakšnih resnih problemov še ni bilo. Je bil pa že zamenjan egr in sklopka, ker je ropotal potisni ležaj.
Hvala za info in lep pozdrav
Pa kaj je bilo že zamenjano? Sklopka, visokotlačna črpalka, šobe, egr, ...
Moj je pravkar obrnil 200.000 pa se mi že zdaj zdi veliko, čeprav kakšnih resnih problemov še ni bilo. Je bil pa že zamenjan egr in sklopka, ker je ropotal potisni ležaj.
Hvala za info in lep pozdrav
Tok o teh motorjih jst jih mam že 300600km pa še vedno laufa
pije sicer mau olja ampak ga dolijemo pa gaza naprej 
..:: Renault MEGANE II 1.5 dCi 106KM ph2 2006 ::..
No tako, mal zgodovine od kar je pri meni...
Kupil sem ga junij 2008 z 10600km. Do 200.000 je servisiran na renault servisu,tam so mi vedno dajal en dodatek k olju, ves materjal za servis je bil moj, tako da praktično so mi menjal le oljni filter in olje, ostale filtre sem zamenjal sam. Intervali so bili na 30.000 do 200.000. Od tam naprej sem imel že garažo, kjer sem sam delal servise na 20.000 in ostale zadeve. Olje vedno od samega začetka elf exellium 5w40. Na 174000 mi je šla ena šoba, preventivno seveda na servisu zamenjajo use. Dal sem jih obnovit, in ker se niso dale, baje, so mi poslal svoje obnovljene z 1 letno garancijo. Strošek je bil vse skupaj 666 eurou. Zamenjane so bile obe roke, vsi amontizerji, diski, zadnje pakne, hladilnik motorja (priletel kamenček), in to je tudi use kar se spomnem, večjih stroškou ni bilo. Pumpa, turbo, egr, sklopka še vedno original. Pije pa seveda malo olja, kot pri kolegu mateichk-u, tudi dolivamo in gasa naprej. Nafte spije povprečno 4.3l/100km. Vožnje je bilo vedno nekje povprečno 50%-50% avtocesta-mesto.
Kupil sem ga junij 2008 z 10600km. Do 200.000 je servisiran na renault servisu,tam so mi vedno dajal en dodatek k olju, ves materjal za servis je bil moj, tako da praktično so mi menjal le oljni filter in olje, ostale filtre sem zamenjal sam. Intervali so bili na 30.000 do 200.000. Od tam naprej sem imel že garažo, kjer sem sam delal servise na 20.000 in ostale zadeve. Olje vedno od samega začetka elf exellium 5w40. Na 174000 mi je šla ena šoba, preventivno seveda na servisu zamenjajo use. Dal sem jih obnovit, in ker se niso dale, baje, so mi poslal svoje obnovljene z 1 letno garancijo. Strošek je bil vse skupaj 666 eurou. Zamenjane so bile obe roke, vsi amontizerji, diski, zadnje pakne, hladilnik motorja (priletel kamenček), in to je tudi use kar se spomnem, večjih stroškou ni bilo. Pumpa, turbo, egr, sklopka še vedno original. Pije pa seveda malo olja, kot pri kolegu mateichk-u, tudi dolivamo in gasa naprej. Nafte spije povprečno 4.3l/100km. Vožnje je bilo vedno nekje povprečno 50%-50% avtocesta-mesto.
Mi lahko nekdo še na hitrco pove, ko preverjaš kateri lasnik je vozila nekdo, kaj pomeni tretji lastnik drugi uporabnik. Avto ima sedaj avto hiša če kaj pomaga.
Lastnik je človek ki je imel ta avto napisan nase (je bil njegov) uporabnik je pa to vozilo tudi registreral nase (avtohiša ga ne registrera in je samo lastnik oz posrednik)
Torej dva sta se vozila in ga registrerala tretji lastnik je pa avtohiša ki ga ni registrerala..
Torej dva sta se vozila in ga registrerala tretji lastnik je pa avtohiša ki ga ni registrerala..
Super, hvala za hiter odgovor. Nekaj takega sem si predstavljal pa sem raje preveril 
Ni za kaj sem ravno bral tvojo temo..
Torej če prav zastopim si avto "prodal" oz nekaj takega avtohiši ali je govora o drugem avtu kot je tukaj predstavljen ? Ker mi negre ravno skupaj
Torej če prav zastopim si avto "prodal" oz nekaj takega avtohiši ali je govora o drugem avtu kot je tukaj predstavljen ? Ker mi negre ravno skupaj
Hehe ne avto ni prodan ta bo še doma gledam pa laguno in sem bil na ogledu pa sem jo mal preverjou