CarTattoo DA ali NE ?
CarTattoo DA ali NE ?
Ne morem se odlocit ali naj odstranim CarTattoo ali ne pa mi pomagajte vi! bi bilo bolse brez ali naj ostane tako!

zanimivo vprasanje. Brez bo avto med normalnimi po mojem. Sicer mu tale tatoo pase ampak ker se je pizdarija tak razsirla da si vsak kmet to gor lima na svoj traktor nima vec takega efekta kot vcasih.
to sm napisu jst ki sm 4 lete nazaj mel viper crte cez avto
:D:D
to sm napisu jst ki sm 4 lete nazaj mel viper crte cez avto

Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
Js osebno bi jih pustu gor! Le tist napis car tatoo bi blo fajn odstrant ! Ker na ta avto res lepo pasejo !
Je pa res, da so se neokusni tatuji razpasli po ogomno avtih, ki so nametani skup, tk ko odpad u Celovcu ! Vsak qrac si na svoj original avto ze lep te cartatooje, zato mn ne sedejo ! Je pa tk ... cartatoo je zadnja stvar sploh pri styingu ! Ce je avto res spedenan ze u nulo, mu kak cartatoo, ki je z okusom izbran tud pase !
Tk da moje mnenje ... Pust, sam un napis pa le odfookaj !
LP FRooT!
Je pa res, da so se neokusni tatuji razpasli po ogomno avtih, ki so nametani skup, tk ko odpad u Celovcu ! Vsak qrac si na svoj original avto ze lep te cartatooje, zato mn ne sedejo ! Je pa tk ... cartatoo je zadnja stvar sploh pri styingu ! Ce je avto res spedenan ze u nulo, mu kak cartatoo, ki je z okusom izbran tud pase !
Tk da moje mnenje ... Pust, sam un napis pa le odfookaj !
LP FRooT!
Renault Laguna 1,8 TDCI bencinc fahrer
Is it GREEN ? . . . . . . . . YES
Is it GREEN ? . . . . . . . . YES
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
Jst sm tut mel pol leta gor tattoo sam zj ga pa nedam vec na avto za noben denar mi je bolj vsec clean look se napise pa znacke sem odstranu no ja sicer je pa itak stvar okusa ce ti je vsec pol ga pusti gor ce ne pa ga vzem dol ker itak avto pedenas zase in ne za nas ostale kar je teb vsec
to naj ostane gor
Lej jst sm ga mel gor pa preden sm vse spucu k sm ga dol vzel sem skor zivce zgubutolj je jeba to dol dat zj edin neki je kolk casa ga mas gor poznam tipa z polotom sam ma navadno barvo rdeco pa ti povem da zj ko je dol vzel tattoo sicer ni mel velikega ampak vseen se mu zj kljub poliranju pozna odtenek temnejsa barva na mestu kjer je bil tattoo gor zj poliranje ni pomagalo sam sj tko na dalec se ne vid sam kdor pa bolj pogleda pa opazi razliko zj pr mojmu se to ne vidi ker sem mel to gor cca pol leta tko da......