motorček za odpiranje stekel scenic2004 letnik???

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
felo

motorček za odpiranje stekel scenic2004 letnik???

Odgovor Napisal/-a felo »

Zdravo

Torej sumim da mi je crknil motorček na voznikovi strani,ker mi je šipo do pol zaprlo,pol se je pa ustavilo in zdej ne gre nikamor??počilo ni nič,enostavno se je šipa ustavla..

A bi to lahk bil samo motorček???pa kje to dobit???verjetno na kakem odpadu najboljš,če kdo ve???hvala in lp
Uporabniški avatar
ridder

Re: motorček za odpiranje stekel scenic2004 letnik???

Odgovor Napisal/-a ridder »

felo napisal/-a:Zdravo

Torej sumim da mi je crknil motorček na voznikovi strani,ker mi je šipo do pol zaprlo,pol se je pa ustavilo in zdej ne gre nikamor??počilo ni nič,enostavno se je šipa ustavla..

A bi to lahk bil samo motorček???pa kje to dobit???verjetno na kakem odpadu najboljš,če kdo ve???hvala in lp

če že greš na odpad pol kupi cel mehanizem? ;)
Polnjenje klime že od 30€!!!!!!!!!
Če se ti težava zdi nerešljiva pokliči nas = ASTILBA d.o.o. priporočena delavnica za vzdrževanje vozil s strani renault kluba.
pomoč, informacije na 040-171-052
Uporabniški avatar
Fan
Kraj: Ljubljana

Re: motorček za odpiranje stekel scenic2004 letnik???

Odgovor Napisal/-a Fan »

Pozdravljeni

Dvomim, da je motorček, največkrat se zgodi, da je navilo žico na kolešču na drugo žico in je vse skupaj zablokiralo. Snamite tapeto vrat, ter preverite kako stojijo žice na koleščku

Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]

https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Odgovori