oba 1:18

Sport Driver napisal/-a:Malo sem pregledoval spletno stran OTTO models in sem naletel na kar nekaj modelov, ki bi znali biti zanimivi za uporabnike foruma.
Renault 21 Turbo

Oprosti, da ti kvarim veselje ampak so ga imeli, razprodan je.UrbanD napisal/-a:O hudo, mojga majo tut![]()
prav se spomnišDrejchi napisal/-a:Sport Driver napisal/-a:Malo sem pregledoval spletno stran OTTO models in sem naletel na kar nekaj modelov, ki bi znali biti zanimivi za uporabnike foruma.
Renault 21 Turbo
mislim, da je šus nekoč dejal, da če bi lahko izbiral barvo svoje 21 2.0T, bi imel belo...
Enako pri meni. Pa saj za modelček bi še dal 44€ amapak potem je pa še poštnina 20€Shusuglao napisal/-a: nebi bilo tako drago bi jo nabavil, pa 18ko tudi, pa fuega, pa še kaj
a pa ni kej več plastike (za šipe npr) pod plehom da bi odrezu pa potem nazaj zalimu?Shusuglao napisal/-a:....ustavilo se je pri razstavljanju, vse je preveč dobro zlepljeno skupaj
zdaj pa so original naredili belo, če nebi bilo tako drago bi jo nabavil, pa 18ko tudi, pa fuega, pa še kaj

ker se ni spomnuDrejchi napisal/-a:Šus, sam če si že od nekdaj želiš bele 21, zakaj nisi takrat, ko si celo barval spremenil barve in jo dal v belo? Sej avto je bil itak cel podrt, sam motorni prostor ne...

saj si je že drejchi odgovoril, motor je bil notriSpeedie napisal/-a:ker se ni spomnuDrejchi napisal/-a:Šus, sam če si že od nekdaj želiš bele 21, zakaj nisi takrat, ko si celo barval spremenil barve in jo dal v belo? Sej avto je bil itak cel podrt, sam motorni prostor ne...