Megane 2010 - menjava zavornih oblog - strošek

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
renaultrula

Megane 2010 - menjava zavornih oblog - strošek

Odgovor Napisal/-a renaultrula »

Zdravo,

jutri peljem avto na servis, sklepam, da bo po 56000 km potrebno zamenjati zavorne obloge, kot mi je omenil serviser. Zanima me, približno kakšno ceno lahko pričakujem na uradnem servisu okvirno za to delo? Hkrati še menjavam olje in filter za olje.

Hvala in lep pozdrav!
Uporabniški avatar
Spula
Kraj: LJ okolica

Re: Megane 2010 - menjava zavornih oblog - strošek

Odgovor Napisal/-a Spula »

renaultrula napisal/-a:Zdravo,

jutri peljem avto na servis, sklepam, da bo po 56000 km potrebno zamenjati zavorne obloge, kot mi je omenil serviser. Zanima me, približno kakšno ceno lahko pričakujem na uradnem servisu okvirno za to delo? Hkrati še menjavam olje in filter za olje.

Hvala in lep pozdrav!
Glede nato da gre za uraden servis bo verjetno vse skupaj cca. 150-200€ :roll:
RenaultSport
Uporabniški avatar
R5
Kraj: beu kamn

Odgovor Napisal/-a R5 »

...brez ploščic :o
Uporabniški avatar
Nejko

Odgovor Napisal/-a Nejko »

Hvala in lep pozdrav!
Ni to malo hitro....? Jaz imam blizu 70.000 na Grand Scenicu še prve ploščice in so mi ravno včeraj dejali, da bodo še za približno 5000km.
BMW 323i (1983)
Grand Scenic 1,4TCE LPG (2010)
Uporabniški avatar
Spula
Kraj: LJ okolica

Odgovor Napisal/-a Spula »

Nejko napisal/-a:

Hvala in lep pozdrav!
Ni to malo hitro....? Jaz imam blizu 70.000 na Grand Scenicu še prve ploščice in so mi ravno včeraj dejali, da bodo še za približno 5000km.
Odvisno od voznika in seveda od materiala nekateri jih tudi na 30 :D
RenaultSport
Uporabniški avatar
renaultrula

Odgovor Napisal/-a renaultrula »

Zdravo,

dejansko zgleda še niso bile ploščice za zamenjati - na uradnem servisu sem dostavil original zapakirano olje, ni bilo problema, vse skupaj z delom menjave olja in filtra ter filtrom so mi zaračunali malo manj kot 120 EUR. Pri čemer bi morali menjati še filter za gorivo, ampak ga niso imeli - so rekli, da je neki poseben (ve mogoče kdo kaj o tem - smrdi mi na to, da bo "posebna" tudi cena?)?

Motor je 1.5 dCi, 110 KM, Megane III CC.

Vsake informacije glede tega famoznega filtra za gorivo bom vesel. Zdaj me niso poklicali že kaka dva tedna, pa bi to vseeno rad v nekem doglednem času menjal - sumim, da bodo šli v stečaj (Avto Ares Murska Sobota) ...

Hvala za vse informacije in LP!
Jernej87
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a Jernej87 »

Pozdravljen,

mislim da bo držalo da je neki posebni. Mam clio 3 1.5 dci sicer 75 KM letnik 2011 in pride filter goriva na pooblaščrnem po mojih podatkih okoli 70-80€. Zaj najceneje sem dobil pri eurotonu okoli 50€. Žal je kar zasoljena cena.

Lp Jernej
Renault Clio 2011
Oprema Expression
1.5 dCi 75KM DPF al FAP (sej ne vem nora tehnika)
Uporabniški avatar
R5
Kraj: beu kamn

Odgovor Napisal/-a R5 »

Kupte si tastarga cliota za njega je filter par €. Ja za trojko clio-ta se dobi samo delphi filter in se cena giblje okoli 50€.Kar se pa tiče zavornih ploščic imamo doma cliota III z prevozenimi 94000 in im še original ploščice gor imajo pa še kr nekaj "mesa"
Uporabniški avatar
joztom
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a joztom »

Filter goriva je izgleda MahleOriginal KL 485/15D ali alternativa. Poglej v trgovinah.
Odgovori