Avantime 3.0 V6 Privilege
Re: Avantime 3.0 V6 Privilege
Kako imaš pa rešeno pranje zadnje šipe, glede na to da imata motorčka samo en izhod?
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
To je vecinoma zato ker folk bi mel neko hudo barvo, dal bi pa max. 300-400€. Za tak dnar ti noben ne bo sel tapet dol dajat pa havbe razkopat in vsa tesnila dol snet. Ce das pa se ene 200€ vec, je pa zgodba mal drugacna 
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
The best place to watch a race is in the rear view mirror.
opa, my mistake 
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
ccc... slabo to nekateri berete 

Sem si vzel še malo več časa in posnel kako je zmontiran moj Galaxy Note...

...in kako se lepi tista izolacija...

vidijo se tudi škarje za pomik stekel... ni čudno, da avto tok tehta
Motorček ima pravzaprav dva izhoda in dve šobi. Šobi sta tista umazana dela na sliki, med njima je plastičen valček z gumo, ki zapira šobo skozi katero naj voda NE bi šla. Torej, če se motorček zavrti v levo in porine vodo skozi levo luknjo, hkrati potisne valjček, čep, v desno šobo in jo zamaši. Tako gre voda samo skozi pravo šobo.robertp napisal/-a:Kako imaš pa rešeno pranje zadnje šipe, glede na to da imata motorčka samo en izhod?
Wrong! Avto je v barvi IN foliji. Kako prosim? v Barvi IN foliji? Da, avto JE BIL v foliji, barvni foliji pred dvema letoma, nato se je en šumaher zaletel vame in sem ga dal barvat. Potem so začeli kamenčki delat štalo in sem prednji del oblekel v prozorno folijo. Tako, da je sedaj v barvi IN folijibam88 napisal/-a:ti si avto dal v folijo in ne strihal right?
Ajd... foliranje je še mal več kot tok, razn če so te cifre brez folije, materijala. Sicer pa da, kvaliteten izdelek se plača! A se hkrati tudi izplačakmetek napisal/-a:To je vecinoma zato ker folk bi mel neko hudo barvo, dal bi pa max. 300-400€. Za tak dnar ti noben ne bo sel tapet dol dajat pa havbe razkopat in vsa tesnila dol snet. Ce das pa se ene 200€ vec, je pa zgodba mal drugacna
Hvala...skopusnik napisal/-a:Kaj sanjate?Avto je barvan. Prej je pa bil v foliji, res je
stran 30 teme katero berete
Sem si vzel še malo več časa in posnel kako je zmontiran moj Galaxy Note...

...in kako se lepi tista izolacija...

Naslednja faza:

1: 2000 Renault Clio II 1.4i 8v 55kw Alize
2: 2001 Citroen Xsara Picasso 1.8i 16v 85kw SX
3: 2003 Renault/Matra Avantime 2.2dCi 110kw Privilege
4: Main car: 2010 Citroen C5 III 2.0HDi 120kw Exclusive, Hydractive III+
5: 2nd car: 2003 Citroen Xsara Picasso 2.0HDi 66kw Exclusive
hudo zgledaDrejchi napisal/-a:
to bi moral met okno na tapeti da se vidi
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Zadnjih nekaj dni zopet dež grozi in ker so mi sedanje Champion metlice dobesedno razpadle, sem se ujezil in iz daljne Francije naročil original...

Valeo, itak!
Niso pa katerekoli metlice ustrezne za Avantime-a, imeti morajo šobe...

in če ne kupiš original, jih moraš s starih lomiti in nato na nove lepiti... To mi je pa tudi že presedalo...

Valeo, itak!
Niso pa katerekoli metlice ustrezne za Avantime-a, imeti morajo šobe...

in če ne kupiš original, jih moraš s starih lomiti in nato na nove lepiti... To mi je pa tudi že presedalo...

?? Jaz sem kar ene aftermarket s šobami kupil pa je to to 
No ja...brisanje si pa videl...tako tako
No ja...brisanje si pa videl...tako tako
No sej... bom videl kako bo s temi. Če ne bo vredu, pa ne vem kaj bom, probal sem že vse, aftermarket BOSCH AeroTwin, Champion, Valeo, kr'en kitajc,...
Jebemu sunac, da morajo biti original ok...
Jebemu sunac, da morajo biti original ok...

Drugač bo pa treba kako MacGyver rešitev poštudirat 
Z brisalci zelo zadovoljen, pač kolikor je bilo to mogoče v teh dneh ugotoviti... šobice na njih delujejo odlično! brizgajo vodo tako veselo, da je joj! stare so zgolj nekaj šmrkale 
Sem pa pospravljal garažo in našel "cup holder". Original Matra za Espace III in Avantimea... no, tako je pisalo na eBayu, pa se je po prihodu paketa izkazalo, da sem bil nategnjen. Je zgolj za Espacea III. V Avantimea ni pasal saj je bil sive barve, vsa plastika pri meni pa je črna, pa še vedel nisem kam bi ga pravzaprav lahko dal.

No, sedaj, ko sem ga po nekaj letih ponovno našel v neki random škatli, sem ga nekaj časa ogledoval nato pa pihnil z mat črno barvo, ki mi je ostala od nekega drugega projektka in šel v avto razmišljat kam bi ga del. Sprva gledal sredinsko konzolo, pa mi ni bilo všeč... ta "cup holder" je kar zajeten kupček plastike, pa ves je nekaj okrogel in mi ni pasal nikamor...
Potem pa zagledam eno lepo pozicijo zanj, pri vozniku spodaj, tam pri naslonu za nogo, ročki za odpiranje pokrova motorja... probam... ja, to bi šlo...

Mislim, da je kar lepo, funkcionalno tudi... za silo... imam sedaj vsaj en "cup holder"
Sem pa pospravljal garažo in našel "cup holder". Original Matra za Espace III in Avantimea... no, tako je pisalo na eBayu, pa se je po prihodu paketa izkazalo, da sem bil nategnjen. Je zgolj za Espacea III. V Avantimea ni pasal saj je bil sive barve, vsa plastika pri meni pa je črna, pa še vedel nisem kam bi ga pravzaprav lahko dal.

No, sedaj, ko sem ga po nekaj letih ponovno našel v neki random škatli, sem ga nekaj časa ogledoval nato pa pihnil z mat črno barvo, ki mi je ostala od nekega drugega projektka in šel v avto razmišljat kam bi ga del. Sprva gledal sredinsko konzolo, pa mi ni bilo všeč... ta "cup holder" je kar zajeten kupček plastike, pa ves je nekaj okrogel in mi ni pasal nikamor...
Potem pa zagledam eno lepo pozicijo zanj, pri vozniku spodaj, tam pri naslonu za nogo, ročki za odpiranje pokrova motorja... probam... ja, to bi šlo...

Mislim, da je kar lepo, funkcionalno tudi... za silo... imam sedaj vsaj en "cup holder"

Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Prihodnji bralci se bodo najverjetneje pridušali, češ "Kak je pa to update? Pokrovček ekspanzijske? A se hecaš?"

A v tem času kislih kumaric, ko skoraj ni nič novega tule, drugega žal ni

A v tem času kislih kumaric, ko skoraj ni nič novega tule, drugega žal ni

"upgrade" iz 1,3Bar-a na 1,5Bar-a? 
Spletna trgovina Orange Audio - avtoakustika, zvočniki, ojačevalci in še več