Torzija: Megane -> R19 16V
Re: Torzija: Megane -> R19 16V
Problem je verjetno v tem, da ima Megane širšo premo in vprašanje kako boš spravil kolesa pod koloteke, če boš dal pesta od RS-a, pa lahko na to kar pozabiš, ker tam je v najboljšem primeru +15mm na vsako stran. Poleg Megane-ovega mostu, pa ti verjetno ne paše nič drugega gor? Imaš očitno še večji problem kot jest in druzga kot gewinde zadaj ti niti ne preostane, če hočeš narest kot se zagre 
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
Nekaj je širši...je pa odvisno od katerega modela. Recimo Coupe 2.0 ph1 ta zgodnji letniki ma še celo 1mm ožjega na vsako stran.kmetek napisal/-a:Problem je verjetno v tem, da ima Megane širšo premo in vprašanje kako boš spravil kolesa pod koloteke, če boš dal pesta od RS-a, pa lahko na to kar pozabiš, ker tam je v najboljšem primeru +15mm na vsako stran. Poleg Megane-ovega mostu, pa ti verjetno ne paše nič drugega gor? Imaš očitno še večji problem kot jest in druzga kot gewinde zadaj ti niti ne preostane, če hočeš narest kot se zagre
Lahko bi dal gor 26mm-23mm od Megana pa še extra stabilizator zmontirat zraven. No, to me tako ali tako še čaka tut na tej torziji.
Na žalost se za 19ko ne dobi nič oz. kar se dobi je zelo osnovno. Tako da, namesto da kupiš, zmontiraš pa voziš, maš par mesecov seminarske naloge, da malo potegneš skupaj kaj bi blo opcija da paše, pol pa še realizirat.
Mam čas, naslednje sedaj je stabilizator zadaj, z torzijo sem veliko bolj zadovoljen...treba še na progo sprobat, potem pa tuhtam dalje.
Če je ravno, ni zabavno.
kateri ph2 pa ima 26mm? Ker jaz več kot 24mm nisem še videl na ph2 (torzijskih palic)?
guppe n. so 24.5mm. 1.6 16v ima 23.5mm. Ker če ima kateri 26mm ali pa že 25mm in jaz nisem vedel za to, me bo kap
guppe n. so 24.5mm. 1.6 16v ima 23.5mm. Ker če ima kateri 26mm ali pa že 25mm in jaz nisem vedel za to, me bo kap
Recimo nekateri kravani so imel 25mm.MarcY napisal/-a:kateri ph2 pa ima 26mm? Ker jaz več kot 24mm nisem še videl na ph2 (torzijskih palic)?
Kataloške po dialogys za L in D torzijo 25mm:
7700418374
7700418375
Jaz kaj več v to smer nisem raziskoval, ker mi ne pašejo v torzijo.
Če je ravno, ni zabavno.