Zdaj nevem iz kje si, ampak v Črnučah za Avtoelektroniko imaš specilizirano trgovino z vijaki, tam bi se verjetno našlo pa rečeš da ti dajo "najmočnejšega".revier napisal/-a:Mogoče kdo ve kje dobiti nove ali dobre rabljene vijake za pritrditev amortizerjev v pesto, namreč glava vijaka se je utrgala, sedaj moram pesto odstranit in poizkušat s segrevanjem, vendar kljub temu bom potreboval nov vijak ki je pritrjen na mestu kot je označeno na sliki:
Če kupim novega, moram biti pazljiv verjetno na samo trdoto ter prožnost materiala iz katerega je vijak, zato po vsej verjetnosti ne bo dovolj dober navaden vijak iz Merkurja, mogoče kdo ve te potrebne podatke.
Kratka vprašanja
Re: Kratka vprašanja
RenaultSport
Črnuče so mi dokaj blizu, tako da to ne bi bil problem skočit do tja, vem da je za avtoelektroniko še nek prodajalec vozil ter prodajalna koles Velo, je to tam blizu potem?
Ja med prodajalcem vozil pa velotom se pelješ do konca in levo ali med velotom in eurospinom in desno, tam so rampe za dostave približno na sredini boš pa videl stopnice in trgovinco.revier napisal/-a:Črnuče so mi dokaj blizu, tako da to ne bi bil problem skočit do tja, vem da je za avtoelektroniko še nek prodajalec vozil ter prodajalna koles Velo, je to tam blizu potem?
RenaultSport
Pozdravljeni
Od včeraj naprej mi ne delujejo smerkokazi. Ne delujejo ne sprednji ne zadnji. Če pritisnem vse 4 tudi ne delujejo. Na armaturki mi sploh ne utripajo lučke za smerokaze ko dam npr. ročko v levo ali desno. Se pravi nič kar se tiče smerokazov ne deluje. Kaj bi bilo lahko to narobe ? Sliši se tudi hitro klocanje.
Približno tako kot na začetku tega videa:
http://www.youtube.com/watch?v=gvPpFqb_54o" onclick="window.open(this.href);return false;
Lp, Simon
Od včeraj naprej mi ne delujejo smerkokazi. Ne delujejo ne sprednji ne zadnji. Če pritisnem vse 4 tudi ne delujejo. Na armaturki mi sploh ne utripajo lučke za smerokaze ko dam npr. ročko v levo ali desno. Se pravi nič kar se tiče smerokazov ne deluje. Kaj bi bilo lahko to narobe ? Sliši se tudi hitro klocanje.
Približno tako kot na začetku tega videa:
http://www.youtube.com/watch?v=gvPpFqb_54o" onclick="window.open(this.href);return false;
Lp, Simon
Po mojem mnenju je okvara releja.
Lp
Lp
Spletna trgovina Orange Audio - avtoakustika, zvočniki, ojačevalci in še večRe: Kratka vprašanja
Ali pa UCH enote, lahko pa je tudi samo kak rele napol iztaknjen iz UCH. Splazi se spodaj (na levovolanskem cliu je tam nekje nad pedalom sklopke, mogoče še malo levo) pa poglej. Meni je recimo napol iztaknjen rele sam od sebe odklapljal kratke luči.Ziga00 napisal/-a:Po mojem mnenju je okvara releja.
Lp
LP
Lahko pa je varovalka pri akumolatorju, ki je namenjena samo zaščiti pred tokom za smerokaze.
Zanič je bila varovalka za vse 4 smerokaze, sem jo pozabil pregledat. Hvala vseeno za odgovore.
Kateri avto ima še enak menjalnik kot kango 4x4 1,9 dci 59 kw.
Imam Laguno Grandtour 2 ph.2 l.07. Kako oz. kje lahko zvem kakšno opremo ima (evolution, elite, expression...). Prejšni lastnik pravi da naj bi bila nekaj na E 
Če imaš blago je Evolution, če imaš delno usnje in alcantaro je elite, če je neko čudno blago je expression 
Niti ne, sm vidu precej evolutionov kar dobro opremljenih, ubistvu opremljenih enako kot elite, samo z drugim oblazninjenjem. Verjetno je evolution
Slovenska?
Pozdravljeni!
Imam vprašanje vezano za delovno temperaturo motorja. Ko vozim na odprtem je dokaj normalna, vendar ni konstantna (pada, se dviguje), ko pa vozim več kot pol ure po mestu pa začne rast zelo, in pri nogah (sklopka, zavora, gas) čutim zelo toplo.
Pred slabim mesecem se mi je isto dogajalo, in mi je en popoldanc rekel da je šel termostat. Tega je zamenjal, ampak od takrat do sedaj nisem nič kaj vozil po mestu. Na avtocesti pa, kot sem napisal, je temperatura nihala, okrog srednje vrednosti.
Imam vprašanje vezano za delovno temperaturo motorja. Ko vozim na odprtem je dokaj normalna, vendar ni konstantna (pada, se dviguje), ko pa vozim več kot pol ure po mestu pa začne rast zelo, in pri nogah (sklopka, zavora, gas) čutim zelo toplo.
Pred slabim mesecem se mi je isto dogajalo, in mi je en popoldanc rekel da je šel termostat. Tega je zamenjal, ampak od takrat do sedaj nisem nič kaj vozil po mestu. Na avtocesti pa, kot sem napisal, je temperatura nihala, okrog srednje vrednosti.
Laguna 1,9 dTi