Barvanje zavornih čeljusti
Barvanje zavornih čeljusti
Zdravo. Namen imam prebarvati čeljusti in zadaj bobne na cliotu. Zanima me, če ima morda kdo kakšne nasvet glede tega. Avto je črn in črna platišča, tako da bom spredaj čeljusti na rdečo, zadaj bobne pa črna. Namen sem imel prvo vse fino zdrgniti, nato očistiti z nitro in nato samo par plasti barve v spreju. Je to to ali je potrebna še kakšna osnovna barva ali kaj podobnega..in če lahko to delam, ko je zunaj od 5-10 stopinj-sprašujem glede sušenja barve, koliko bi trajalo potem. Hvala za vse nasvete.
Re: Barvanje zavornih čeljusti
jaz sem tako naredo pa mi drži že 6 mesecev očetu pa 2 leti. Ti raje daj vse v rdečo ali pa vse v črno 
Delal sem pa tudi pri 5-10 stopinj.
Delal sem pa tudi pri 5-10 stopinj.
tako kot si napisal
ne rabiš nič komplicirat 
- lukeatluke
Jaz sem zbrusil čeljusti v nulo natančno, uporabil (nitro+ferosan)x10, dal ličarju, da je čez dal temeljno in karoserijsko barvo in delno drži že 1 leto. Na eni od čeljusti se že vidi pomaranča(1.5x1.5cm) na notranji strani pod batom, na drugi čeljusti pa je po obsegu vhoda lajtnge 2mm rje. Kar se tiče bobnov, pa je treba kar vsako pomlad zbrusit, sčistit, namazat s ferosanom, sčistit, dat v temeljno in pihnit s sprej barvo, če želiš biti brez rje čez poletje.
in ti ne drži nič dlje ali boljše kot menilukeatluke napisal/-a:Jaz sem zbrusil čeljusti v nulo natančno, uporabil (nitro+ferosan)x10, dal ličarju, da je čez dal temeljno in karoserijsko barvo in delno drži že 1 leto. Na eni od čeljusti se že vidi pomaranča(1.5x1.5cm) na notranji strani pod batom, na drugi čeljusti pa je po obsegu vhoda lajtnge 2mm rje. Kar se tiče bobnov, pa je treba kar vsako pomlad zbrusit, sčistit, namazat s ferosanom, sčistit, dat v temeljno in pihnit s sprej barvo, če želiš biti brez rje čez poletje.
Live long and prosper \\//
Sam sem zamo zbrusil z žičnato krtačo obrisal, namazal z ferosanom ter počakal kak dan potem pa z sprejom špricnil v modro barvo ter potem ko se je posušilo še enkrat in mi drži že 3 leta nič obledelo, zarjaveto, odluščeno itd. Priporočam ti Motip brake caliper paint v spreju sam sm ga kupil v eleclercku mislem pa da sem ga vidu tut že v merkurju.