Plasti dip
Re: Plasti dip
Evo nov projekt uspel in sicer kolega prebarval feltne s plastidipom na mat črno 
Kakšen je bil strošek plasti dipa za tole?
pa kolk je zakompliciran... jest bi tut ene feltne prebarval 
Platišča le dobro očistiš in posprejaš s sprednje strani, na meganu je bilo stroška za 70eur.
Da nekako kot tista latex gumijasta rokavica ki jih imajo dohtarji 
Po skoraj 5 mesecih sem se odločil da potegnem platsi dip z avta, no in izgledalo je približno tako:
ps: se opravičujem za bolj low quality slike ker sem slikal s telefonom
ps: se opravičujem za bolj low quality slike ker sem slikal s telefonom
a se mu koža lušč

se je levil kot kača hehe spodaj je pa čisto lep
Zanimam se za te špreje
kakšna je zdaj cena za komplet?
tist k je na meganu za use 4 felne 70e drgač pa 20e sprej
Kolk je pa tole obstojno na plastiki? Ima prijatelj ideje da bi s plasti dipom prebarval znak in masko na avtu...
HTWC Dual VVT-i inside
武士道
武士道
kolikor vidim je zelo obstojno
Jaz si bom tudi nabavo
Jaz si bom tudi nabavo
jst mam na feltnah k je pokroučk plastičn pa drži...sam pa presodi če je zadost obstojno....bistvo je da čim
bolše očistiš površino na katero nanašaš
bolše očistiš površino na katero nanašaš
Plasti dip se oprime skoraj vsega: kovina, les, steklo, kamen, guma, beton, keramika, vrvi, tkanina, žica, komponente iz steklenih vlaken in steklene volne, ...
Uporablja pa se lahko za tesnenje, izolacija ali impregniranje, zaščita električnih in elektronskih komponentov, styling vozila (platišča, zunanja plastika, notranjost, ...), zaščita pred praskami, soljo, protidrsna zaščita, začasno označevanje, ročaji za orodje, za vse kar se lahko barva, možnosti so skoraj neskončne...
Uporablja pa se lahko za tesnenje, izolacija ali impregniranje, zaščita električnih in elektronskih komponentov, styling vozila (platišča, zunanja plastika, notranjost, ...), zaščita pred praskami, soljo, protidrsna zaščita, začasno označevanje, ročaji za orodje, za vse kar se lahko barva, možnosti so skoraj neskončne...