A ve mogoče kdo če so pri novem Cliotu kabli napeljani za visokotonce v armaturki?
Novi Clio IV
Novi Clio IV
Iščem načrt za sprednja in zadnja vrata, da bom zvočnike zamenjal. 
A ve mogoče kdo če so pri novem Cliotu kabli napeljani za visokotonce v armaturki?
Re: Novi Clio IV
Recimo v Cliu 2 so spredaj speljani kabli za visokotonce, v novem Twingu pač ne. Tako da če ob odstranitvi pokrovčka ne vidiš oz. zatipaš kabla, ga potem ni.
Lp
Lp
Spletna trgovina Orange Audio - avtoakustika, zvočniki, ojačevalci in še večRe: Novi Clio IV
s katerim orodjem naj odprem pokrovček na armaturki?
da nebi kaj zlamal
da nebi kaj zlamal
Jaz sem ga odprl s špičastim izvijačem, na žalost pa nisem našel nobenih žic.
tapeto na vratih si tudi odstrano?
če jo boš kdaj odstranil slikaj vsak korak
Kolikor sem gledal, bi se mogoče lahko snel tudi samo pokrov zvočnika namesto cele tapete na vratih.
Malo mi ga je ratalo dvigniti, vendar me je skrbelo da ne bom poškodoval plastike in sem odnehal
Malo mi ga je ratalo dvigniti, vendar me je skrbelo da ne bom poškodoval plastike in sem odnehal
mislim da ne gre samo pokrov dol moreš dat celo tapeto dol. 
Fantje, mal lahko tud segrejete kako plastiko z navadnim fenom (zdej v mrzlih dneh, da ne poči takoj), potem pa previdno odšraufaš vse vijake ki jih vidiš in "cukneš" tapeto dol. Zna bit da polomiš kakšen čep s katerim je pritrjena na vrata, ampak če ga ne bo bo tapeta vseeno gor stala, če imaš pa slab občutek zarad tega greš pa na Renault Servis, daš par € in dobiš novega
Sej niste vesoljske ladje kupili.
Aja, verjetno je tapeta tudi nalimana na vrata. Ko vam jo ob uspelo odstranit bo pa verjetno spodaj še ena bela "obloga", nalepljena na vrata. Tisto ne dol vlečt, ker jo boste 100% strgal. Je pa ponavadi tako da do zvočnikov lahko prideš brez da jo dol vzameš (to belo oblogo pod tapeto).
Aja, verjetno je tapeta tudi nalimana na vrata. Ko vam jo ob uspelo odstranit bo pa verjetno spodaj še ena bela "obloga", nalepljena na vrata. Tisto ne dol vlečt, ker jo boste 100% strgal. Je pa ponavadi tako da do zvočnikov lahko prideš brez da jo dol vzameš (to belo oblogo pod tapeto).
The best place to watch a race is in the rear view mirror.
jaz tega sam ne bom delal
če bom zamenjal komplet zvočnike potem bom šel enim ki to obvladajo in bojo mi oni vse zamenjali
glede zvočnikov se mi trenutno ne mudi
1x do morja pa bom že sporihtal 
pa brez načrta ne bom nič delal
če bom zamenjal komplet zvočnike potem bom šel enim ki to obvladajo in bojo mi oni vse zamenjali
glede zvočnikov se mi trenutno ne mudi
pa brez načrta ne bom nič delal
Lej, kje boš dobil načrt za nov avto ne vem, iz Francije ti ga ne bodo dal. Kot sem ti napisal, nisi kupil vesoljske ladje. Če se bojiš vzet tapeto dol, zapelji avto k Orange Audio (link imaš na levi med sponzorji) pa ti bodo tam sigurno uštimali. In če ne misliš sam menjat ne vem kaj sploh temo odpiraš, ker če mislš enmu pelat ti ne bo rekel da mu še načrt zraven prinesi.
The best place to watch a race is in the rear view mirror.
@audio
http://www.google.si/url?sa=t&rct=j&q=& ... ms&cad=rja
tisti ki bodo imeli R-link imajo 6 zvočnikov jaz bom nadgradil media nav na r-link upam da bo šlo
aprila pride R-Link
http://www.google.si/url?sa=t&rct=j&q=& ... ms&cad=rja
tisti ki bodo imeli R-link imajo 6 zvočnikov jaz bom nadgradil media nav na r-link upam da bo šlo
aprila pride R-Link
Ferdo napisal/-a: jaz bom nadgradil media nav na r-link upam da bo šlo
aprila pride R-Link
Glede, na to, da gre za dva različna sistema dvomim da gre to z nadgradnjo... Ker tudi sama postavitev stikal ni enaka...
BMW 323i (1983)
Grand Scenic 1,4TCE LPG (2010)
Grand Scenic 1,4TCE LPG (2010)
Ferdo,
videl sem da si zamenjal zvočnike v vratih. Si mogoče vgradil tudi visokotonce v armaturo?
videl sem da si zamenjal zvočnike v vratih. Si mogoče vgradil tudi visokotonce v armaturo?
Mi smo prejšni teden že imeli v delu novega Clia IV. Menjal se je celotni sprednji sistem, vgradili so se tudi visokotonci. Princip je pa isti kot pri skoraj vseh renojih.
Lp
Lp
Spletna trgovina Orange Audio - avtoakustika, zvočniki, ojačevalci in še več