Megan Kupe Obicn
ajajaj.. ..kok ves, de je meu 120KM? ti je pokazu izpisek iz valarjev? folk.. ..ne bit tolk naiven!TiZ napisal/-a:dobr sej ni fora zdej o cipu...(ceprou sm se vozu z bravotom 1.6 16v nacipanim na 120...pacje biu na cipan...nima veze)...uglaunm...ja...menjava glave...pomojm ne k jst mam [] tako masino 1.6 16v je pa taka [___].....no kul pol pa grem zamenjat....dzej je treba sam....se.....masino najdt...
PS: sorry za offtopic!
Ja sej se mi je zdel, da ne das notr mocnejse masine, zato, da ne bos potem isto vozu...Cacek napisal/-a:Stos je v temu, kako prides to teh 130 km/h... recimo da te enkrat nekaj prime, pa mas pod haubo 200 konjev, pa malo prevec stisnes, potem pa mores zaradi nekaterih vzrokov na brzino bremzat... kdo bo potem ustavljal hitreje? bobni al disk?metallic napisal/-a:Eno n00bovsko vprasanje mam:
Zakaj mors menjat zavore, ce das vec hrckov notr? A ni isto, ce vozis 130 z 100 konjskim avto, al pa 200 konjskim?

zakaj mislis, da imajo vsi sportni avtomobili dobre zavore? zakaj mislis, da ima npr. carrera GT 380mm vlke diske? verjetno zato, ker bi s 238mm diski (taksne kot jih ima 5ka campus) grdo zgledalmetallic napisal/-a:Eno n00bovsko vprasanje mam:
Zakaj mors menjat zavore, ce das vec hrckov notr? A ni isto, ce vozis 130 z 100 konjskim avto, al pa 200 konjskim?
PS: taksno kot vprasanje, taksen odgovor!
Ne, ni mi blo jasn, zakaj se je znanc pritozeval, ker ima na 110 konjski 406 uzad bobne. Sm mislu, da cim mas vec moci, da nujno rabs bolse bremze, ne glede na to, kako bos vozu...mloncar napisal/-a:zakaj mislis, da imajo vsi sportni avtomobili dobre zavore? zakaj mislis, da ima npr. carrera GT 380mm vlke diske? verjetno zato, ker bi s 238mm diski (taksne kot jih ima 5ka campus) grdo zgledalmetallic napisal/-a:Eno n00bovsko vprasanje mam:
PS, vazn, da ti vse ves. Svaka cast!

dalec od tega, da vse vem.. ..to nisem nikoli trdil!metallic napisal/-a:Ne, ni mi blo jasn, zakaj se je znanc pritozeval, ker ima na 110 konjski 406 uzad bobne. Sm mislu, da cim mas vec moci, da nujno rabs bolse bremze, ne glede na to, kako bos vozu...mloncar napisal/-a:zakaj mislis, da imajo vsi sportni avtomobili dobre zavore? zakaj mislis, da ima npr. carrera GT 380mm vlke diske? verjetno zato, ker bi s 238mm diski (taksne kot jih ima 5ka campus) grdo zgledalmetallic napisal/-a:Eno n00bovsko vprasanje mam:
PS, vazn, da ti vse ves. Svaka cast!
serijski avto (kaksen koli) ima zavora, ki ustrezajo moci, tezi.. modela avtomobila in to recimo, da zadosca (ceprav, sem prepiracnaj, da se nikoli ne ustavis prehitro).. ..v kolikor, pa ti povecas moc motorja ali menjas celoten motor, je pa skor nujno "zlo", da nadgradis tako zavorni sistem, kot tudi kaksne dele vzmetenja...