Nekaj vprašanj Cilo 3
Nekaj vprašanj Cilo 3
Torej prosil bi če mi lahko kdo prilepi slikice postopka za:
-menjavo kabinskega filtra
-menjavo naftnega filtra oz. vložka
in še eno vprašanje zadnje čase opažam da mi spredaj levo hudo fejst zaškripa ko peljem čez ležečega bi proso če gdo ve kaj je narobe sicer pa grem v kratkem na servis da pogledajo (avto še je v garanciji).
Gre pa za clio 3 letnik ph2 2011 1.5 dci 75KM.
Lp Jernej
in še eno vprašanje zadnje čase opažam da mi spredaj levo hudo fejst zaškripa ko peljem čez ležečega bi proso če gdo ve kaj je narobe sicer pa grem v kratkem na servis da pogledajo (avto še je v garanciji).
Lp Jernej
Renault Clio 2011
Oprema Expression
1.5 dCi 75KM DPF al FAP (sej ne vem nora tehnika)
Oprema Expression
Re: Nekaj vprašanj Cilo 3
Filter kabine imaš za/pod predalom na sovoznikovi strani, sicer pa nevem zakaj to potrebuješ če je avto v garanciji? Za škripanje je pa lahko več vzrokov lahko je vzmet, gumica kjer je stabilizator vpet, itd.Jernej87 napisal/-a:Torej prosil bi če mi lahko kdo prilepi slikice postopka za:
Lp Jernej
RenaultSport
Tako danes bil na servisu in diagnoza gumice na stabilizatorju bojo menjali pod garancijo.Slike pa bi rabo ker bom olje menjal sam pač me zanima kako se pride do naftnega filtra in če je treba kaj podret da lahko vzamem ven kabinski filter.
Lp Jernej
Lp Jernej
Renault Clio 2011
Oprema Expression
Oprema Expression
Pa ti potem garancija še velja če sam šariš po avtu? Filter kabine je pod/za predalom na sovoznikovi strani, najprej probaj brez, da bi predal stran jemal drugače bo pa treba predal ven. Za naftni filter pa nevem ali je vložek ali ima kot clio II komplet z ohišjem, greš za cevmi od nafte pa ga boš našelJernej87 napisal/-a:Tako danes bil na servisu in diagnoza gumice na stabilizatorju bojo menjali pod garancijo.Slike pa bi rabo ker bom olje menjal sam pač me zanima kako se pride do naftnega filtra in če je treba kaj podret da lahko vzamem ven kabinski filter.
Lp Jernej
RenaultSport
Za kabinski filter so ti že povedali kje je,sicer pridejo pa navodila s slikcami zdraven pa je lepo videti kje se nahaja je pa malo zajebancij za ga zamenjat ni ti treba pa predala stran jemat.Filter od nafte je pa pod sprednjim desnim notranjim blatnikom torej:avto na dvigalo kolo dol notranji bratnik dol potem ga pa lepo vidiš,filter je pa komplet z ohišjem imaš pa dva tipa z tipalom za vodo in brez tipala stane pa okrog 50€.
lp
lp
A nima naftnega tudi espace tako ali megane en Renault vem da jeR5 napisal/-a:Za kabinski filter so ti že povedali kje je,sicer pridejo pa navodila s slikcami zdraven pa je lepo videti kje se nahaja je pa malo zajebancij za ga zamenjat ni ti treba pa predala stran jemat.Filter od nafte je pa pod sprednjim desnim notranjim blatnikom torej:avto na dvigalo kolo dol notranji bratnik dol potem ga pa lepo vidiš,filter je pa komplet z ohišjem imaš pa dva tipa z tipalom za vodo in brez tipala stane pa okrog 50€.
lp
RenaultSport
Tega pa nebi vedu možno da ima megane ker ima tudi 1.5motor za cliota vem,ker sem ga imel. 
Še eno fprašanje reset servisnega intervala kak se naredi če mi lahko kiri pogleda.
izvedenka je: BR2V0H
motor: K9K 67
izvedenka je: BR2V0H
motor: K9K 67
Renault Clio 2011
Oprema Expression
Oprema Expression
Daš kontakt greš na meni kateri ti odšteva km. do servisa in držiš eno tipko ali obe ne vem več točno.