Hvala
Megan Kupe Obicn
Megan Kupe Obicn
DoBrrrr Dan. Uglaunm jst mam eno uprasanje in ne vem kam nej se ubrnem in se mi zdi da ste na tem forumu ljudje k mi boste znal pomagat. uglaunm zanima me ce je vrjanta da u navadnem meganu kupeju 1.6 zamenjam masino z 1.6 16v, in posledicno me zanima kje bi se dal to spedenat....
Hvala
Hvala
Am...Ma ne 20 16v je regastracija tumac...plus tega navadn megan zadi nima discou it...tko da pa tut un 2.0 je bl ujacan baje itd...zato bi rt 1.6 16v k mi je lih uno prou...k nebi rt tumac...to mi je dost kul...am...ok...hvala za odgovor..sam zdej morm kva pol po oglasniku najdt menjalnik motor pa racunaik? pa vrjetn tut stevce? kok pa to prblizn pride? ......Zakoon

ja za mojga nebi dost dubu...k sm gga razbou pa pol tko na pocen popravu...sam kljub temu da je 99 letnik pa da ma 90.000 ga za miljon ne morm prodt...1.6 16v me pa pride zihr vec k 1.8Mil se prau....pomojm je menjava usega mn k 800k...domnevam...zato se mi bolj splaca...drgac...bi pa rt 16 v sm zato da bi avtu za 1000 ubratou b dogajal da mi ni treba u najvecjem zuru saltat
.... zato me zanima ce se to da...btw...a za podalske pa pragove rabs homologacijo? oz. kok to pol prblizn pridejo?
pocas prjatu
pa eno zadevo pa pol drugo
najprej stalca pol pa kravca
ne mors mesat vse tvoja vprasanja u eni temi
tle sprasujes zdej o menjavi masine neki smo ti ze odgovarjal na te teme
ce pa mas vprasanje glede drugih stvari ti priporocam d mal razisces forum ker o dostih stvareh je ze blo pisan
no o menjavi te masine za 1.6 16v se ne...
pa vseeno mislm tko kot sm zgori napisu d se ti velik bolj splaca kupt avto u kerga je to vse ze ugrajen...
pa eno zadevo pa pol drugo
najprej stalca pol pa kravca
ne mors mesat vse tvoja vprasanja u eni temi
tle sprasujes zdej o menjavi masine neki smo ti ze odgovarjal na te teme
ce pa mas vprasanje glede drugih stvari ti priporocam d mal razisces forum ker o dostih stvareh je ze blo pisan
no o menjavi te masine za 1.6 16v se ne...
pa vseeno mislm tko kot sm zgori napisu d se ti velik bolj splaca kupt avto u kerga je to vse ze ugrajen...

Megan rula (po) net(u)
Ce hoces 16v met se sam pozanimi kako je glava drugacna.
Ker na nekaterih masinah se da mal predelat in pase pol 16v glava gor.
Ceprav bi jst na tvojem mestu rajs dal 2.0 notr (tko k bom jst naredu)
Ker tistih 20KM je samo na racun glave. Pa izpusn kolektor mors zamenat.
Pol pa se nekam na chip tuning.
Go HARD or Go HOME
Ce pa dobis z cipom 10-20 konjev vec na bencinarju brez turbine, se pa jaz tudi prporocam!TiZ napisal/-a:sej tuki sm se prsu pozanimat kva se da narest:D uglaunm je no dubu bom 20 KM pol pa ce cip pa jih je 30-40 sam 2.0 je tumac....k bi se ubou...pa tut registracija bi me tumac prsla...tko da sm se zato odlocu za 1.6 16v....Kje pa bi dubu masino? salomonc?
Bolse s piciklom na kurbarijo ko z merđotom v sluzbo!!!
Bolse vino v zelodcu, ko voda v kolenu!!!
Bolse ku*ac v roki, ko zebelj v nogi!!!
Stos je v temu, kako prides to teh 130 km/h... recimo da te enkrat nekaj prime, pa mas pod haubo 200 konjev, pa malo prevec stisnes, potem pa mores zaradi nekaterih vzrokov na brzino bremzat... kdo bo potem ustavljal hitreje? bobni al disk?metallic napisal/-a:Eno n00bovsko vprasanje mam:
Zakaj mors menjat zavore, ce das vec hrckov notr? A ni isto, ce vozis 130 z 100 konjskim avto, al pa 200 konjskim?
Bolse s piciklom na kurbarijo ko z merđotom v sluzbo!!!
tisto idejo o menjavi glave lahko kr pozabis.. ..sm 99% preprican, da 16V glava ne pase na 1.6 8V blok!Dr_S napisal/-a:Ce hoces 16v met se sam pozanimi kako je glava drugacna.
vsi tolk neki o cipih govorite.. ..remap ECUja oz chip tuning se splaca samo ce imas turbo dizla ali turbo bencinca ali pa imas na N/A masini menjane odmicne gredi, nov izpuh + kolektor, obdelano glavo itd.