tehnični in pametovanja :)
- Ruff_RydeR
- Kraj: Kamnik
tehnični in pametovanja :)
evo dons sm biu na tehnicnem vozm clio 1.8 16v
in tip se najprej sprav na feltne ki so od williamsa
kao u katalogu pise sirina 185 ok nej mu bo
pol je pa se teziu za luci in sicer da belo-modre niso dovoljene
zadeva je H4 kar ustreza za ta avto in priznan proizvajalec Bosh
zj pa povejte ma stric prow al ne
Hvala
L.p Miha
in tip se najprej sprav na feltne ki so od williamsa
kao u katalogu pise sirina 185 ok nej mu bo
pol je pa se teziu za luci in sicer da belo-modre niso dovoljene
zadeva je H4 kar ustreza za ta avto in priznan proizvajalec Bosh
zj pa povejte ma stric prow al ne
Hvala
L.p Miha
I know U got soul
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
res so kekci ,kje si bil na LPP al na Letaliski,ker meni je lani tud bluzil za feltne,ce imam papirje,jest sam
, mu recem da so original take,to mu je tud reku njegov sodelavc,pa tipo kr ni hotu vrjet
,pol gre gledat u katalog in ko vidi da je v zmoti,zacne bluzit neki o profilu gume
,je rekel unmu sodelavcu naj mi pomer globino profila ,pa me sodelavc pogleda s takim pogledom kot da bi se strinjal z mojim mnenjem da je model mal cez les,mu potrdi da je profil uredu,pol se je pa spravil na zadnje bremze,ces da mi rocna dobr ne prime WTF
,me ni spustil cez,sem mogu it pedenat pol
, pogledam izpiske in njihovo razliko prej-pol, in je blo zelo malo bolje kot prej,tko da kr neki
Neki se ti zapic u avto pol pa tezi
Zato pa das auto mehaniku, mu placas tehnicni pregled + 5000 sit extra, gres domu geldat TV, te cez 2 uri poklice, prides po auto in se odpeljes domu brez problemov.Na autu pa mas sportni filter brez papirjev, ogledala brez vpisa v kartoncek, brez katalizatorja in povrh se strobosko'p luci v sprednjih luceh namest pozicijskih, ampak auto pa je brezhiben in varen ter izpraven.killah bee napisal/-a:res so kekci ,kje si bil na LPP al na Letaliski,ker meni je lani tud bluzil za feltne,ce imam papirje,jest sam, mu recem da so original take,to mu je tud reku njegov sodelavc,pa tipo kr ni hotu vrjet
,pol gre gledat u katalog in ko vidi da je v zmoti,zacne bluzit neki o profilu gume
,je rekel unmu sodelavcu naj mi pomer globino profila ,pa me sodelavc pogleda s takim pogledom kot da bi se strinjal z mojim mnenjem da je model mal cez les,mu potrdi da je profil uredu,pol se je pa spravil na zadnje bremze,ces da mi rocna dobr ne prime WTF
, pogledam izpiske in njihovo razliko prej-pol, in je blo zelo malo bolje kot prej,tko da kr neki
![]()
To je to.Pa se ne ubadas z unimi tam.
P O L I C I J A skrbi za Vašo varnost in za Vašo denarnico.
Bodi PREVIDEN cuvaj svojo denarnico.
Bodi PREVIDEN cuvaj svojo denarnico.
pol te pa republiska ustav pa si ob tablcedarkdog24 napisal/-a:
Zato pa das auto mehaniku, mu placas tehnicni pregled + 5000 sit extra, gres domu geldat TV, te cez 2 uri poklice, prides po auto in se odpeljes domu brez problemov.Na autu pa mas sportni filter brez papirjev, ogledala brez vpisa v kartoncek, brez katalizatorja in povrh se strobosko'p luci v sprednjih luceh namest pozicijskih, ampak auto pa je brezhiben in varen ter izpraven.
men so tudi na lppju tezil zarad modro belih h4 zarnc-pa so isto od bosha. pa me je republiska ustavla pa ni nc reku

- Ruff_RydeR
- Kraj: Kamnik
Ja imas brezhiben avto brez katalizatorja, ki zgleda kot novoletna jelkadarkdog24 napisal/-a:Zato pa das auto mehaniku, mu placas tehnicni pregled + 5000 sit extra, gres domu geldat TV, te cez 2 uri poklice, prides po auto in se odpeljes domu brez problemov.Na autu pa mas sportni filter brez papirjev, ogledala brez vpisa v kartoncek, brez katalizatorja in povrh se strobosko'p luci v sprednjih luceh namest pozicijskih, ampak auto pa je brezhiben in varen ter izpraven.killah bee napisal/-a:res so kekci ,kje si bil na LPP al na Letaliski,ker meni je lani tud bluzil za feltne,ce imam papirje,jest sam, mu recem da so original take,to mu je tud reku njegov sodelavc,pa tipo kr ni hotu vrjet
![]()
lp Dejan