Novi Clio IV RS
Re: Novi Clio IV RS
sej, ko bo v slovenijo pršu bo vrsta za testno vožnjo lih da ne do francije 
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
In kdo je "slovenski clarkson"?
Če pride ven (hmmm, mogoče le kot Williams, 220hp, še malo širši) bo to super duper. Ampak dokler ne bo fotk so vse le skrajno nezanesljivi viri.
hja, 3 vraten rs, pa če bi bil malo poširjen, to bi blo pa že mal bolš.
sm uprašanje če bo kej iz tega.
Clio Renault Sport 200 Cup Racing Blue
Glede na to da so bile govorice o Williamsu bi bil to pravi način. Williams je bil ekskluziva, ki ga nisi mogel kar tako "ponarediti" iz 16V, ne samo šminka ampak tudi motor, notranjost, podvozje... Da naredijo 3 vratnega RSa in poširijo ter nabrijejo Williamsa bi bil to zopet en konkreten mejnik pri Cliu.
EDIT: Williams, Gordini, Alpina... Pač karkoli, le da naredijo en feferon.
EDIT: Williams, Gordini, Alpina... Pač karkoli, le da naredijo en feferon.
Zadnjič spremenil Symon, dne 15 Jan 2013, 16:17, skupaj popravljeno 1 krat.
Pisal sem popolnoma na splosno, kako dojemam dizajn pri novem Cliu glede na staregaSpeedie napisal/-a:Fuego mim si useku da je kr groza. Osnoven Clio ima porihtane linije in je v živo zelo spodoben avto (vsake oči imajo svojega malarja ampak nihče ne more reči da je grd). V RSa so pa sam luknje navrtali. Zadaj izgleda kot bi iz A3Ma avspuhe nataknili. Če ''športen'' in ''agresiven'' pomeni da ima avto spredaj luknjo od ene gume do druge in da zgleda kot traktor potem je to zelo agresiven avto. Pa ta usta spredaj me niti nebi motile če zgornja linija ne bi bila tako prekleto ravna (okrogel avto??).
Meni avto izgleda čisto nasprotje prejšnih modelov RS oddelka (pustimo performance ker dokler se avta ne pelje nima tuki noben za pametvat). Prejšnji modeli so imeli skrite malenkosti ki so izdale da gre za RS vozilo. Tu pri temle je pa dost očitno da gre za RSa če pa zgleda kot som z temi usti.
Aja pa tista črna letvica ki gre čez vrata je bil odličen dodatek ki je razbil monotonost na boku avtomobila. zakaj mora biti v barvi avtomobila mi ni jasno.
Ti si pa mimo usekal da je avto okrogel
Bomo videli kako bo, medtem ko stari macki vihajo nosove, mladci cedijo sline
Drugace je pa moj izbor takle, ce je tole traktor sem jst paradajz

Lp
Matr, sam črna barva mu pa pristoji! Lepota je tak subjektivna stvar, enim bo lep, drugim ne....važn, da se lepo pelje.

Si bom drznil se malo smetit in podkrepil svoje z razlagoclio open napisal/-a:Tle se pa ne strinjam s tabo. Trojka in štirica sta, za moje pojme, spredaj daleč preveč podobna in bi prej veljalo, da je štirica napihnjena trojka - povsod kjer ima trojka robove, je štirica napihnjena, zaobljena. Zadaj je sicer čisto drug avto. Prehod med dvojko in trojko je precej bolj drastičen, čeprav se da najti neke konceptualne linije, ki so obema skupne.

Primerjaj: Bocna linija skoraj enaka, le da se pri novem dviga proti zadku, pragovi enaki, letvice podobne, pozicija kljuk enaka, stranska okna na podoben nacin, le stebricek je v crni, luci na isti sistem (spet le malce druga oblika), maska gre na enak princip iz luci, le da znak ne "izhaja" iz smeri odbijaca ampak iz smeri havbe, poteze na havbi enake, meglenke na isti poziciji, vzvratna ogledala na enak nacin, oba imata izboceno ritko, novi ima le malce privzdignjeno z novo obliko luci (btw krogci v luceh ostajajo), postavitev zadnje tablice enaka kot pri storii, se celo stranska vrata so na spodnjem robu enako zavihana na notri... Edina resna noviteta je zlomljena spodnja linija na zadnjem steklu, pa letvice na odbijacih so minimalistice
Se pa strinjam da je stirka na prvi pogled precej podobna trojki ph1, od spredaj seveda. No samo to je ze druga zgodba, ne da se mi vec (no mogoce samo to da me tanka maska, ki povezuje prednje luci, spominja na Clio 1
LP
Ja črn je res hud, pred parimi dnevi sem videl šlepar poln novih cliotov. Črn in rdeč sta res lepaslovenc napisal/-a:Matr, sam črna barva mu pa pristoji! Lepota je tak subjektivna stvar, enim bo lep, drugim ne....važn, da se lepo pelje.
Men je avto všeč, tak drugačen. Sicer ni top ampak ma pa ambicije da bo facelift poseben.
Kdaj pa naj bi stekla prodaja RS različice?
Kdaj pa naj bi stekla prodaja RS različice?
Renault Megane II 1.5 dCi, ph. 1 (2004)
Williams se vrača v 2014?
http://www.autocar.co.uk/car-news/new-c ... eback-2014" onclick="window.open(this.href);return false;
Jaz mislim, da je to spet blabla. Za 3-jko so isto nakladal pa ni blo nič.
http://www.autocar.co.uk/car-news/new-c ... eback-2014" onclick="window.open(this.href);return false;
Jaz mislim, da je to spet blabla. Za 3-jko so isto nakladal pa ni blo nič.
"If Porsche ever did a hot hatch, it would feel like this."
Renault Sport Clio
Renault Sport Clio
Koliko je resnice v tem? Avtor tega besedila je Stalin/KONDOR.Da se vrnemo k temi,2014 marca meseca prihaja Megane RSd 2.0. biturbo z 290KM in 1340kg,in RS 2.0.scroll turbo z 330KM in 1220 kg!!
Bil v Parizu,kjer izdelujejo že Clia RS,in moram reči glede na testno vožnjo,da je zadeva nora.1.6 turbo z samo 220KM,ampak 1110kg.
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
Ne vem, ampk Clia RS ne izdelujejo v Parizu, ampak v Dieppu, ki je slabe 3h vožnje od Pariza.
Clio Renault Sport 200 Cup Racing Blue
Glede novega menjalnika ...
http://www.pistonheads.com/news/default ... ryId=27054" onclick="window.open(this.href);return false;
"It's all business."
Res je. Pač treba privabit kupce. Če bi dodali še opcijo ročnega menjalnika, to za njih podraži zadeve. Na koncu se jim gre itak samo za prodajne številke. Bomo vidl ...
http://www.pistonheads.com/news/default ... ryId=27054" onclick="window.open(this.href);return false;
"It's all business."
Res je. Pač treba privabit kupce. Če bi dodali še opcijo ročnega menjalnika, to za njih podraži zadeve. Na koncu se jim gre itak samo za prodajne številke. Bomo vidl ...
"If Porsche ever did a hot hatch, it would feel like this."
Renault Sport Clio
Renault Sport Clio
Prav rad bi mu verjel za te številke. Zgledajo zelo mamljive. Če je bil pa tam pa ne vem...kmetek napisal/-a:Koliko je resnice v tem? Avtor tega besedila je Stalin/KONDOR.Da se vrnemo k temi,2014 marca meseca prihaja Megane RSd 2.0. biturbo z 290KM in 1340kg,in RS 2.0.scroll turbo z 330KM in 1220 kg!!
Bil v Parizu,kjer izdelujejo že Clia RS,in moram reči glede na testno vožnjo,da je zadeva nora.1.6 turbo z samo 220KM,ampak 1110kg.