OKVARA NOSILCA MOTORJA ???
OKVARA NOSILCA MOTORJA ???
Pozdravljeni ob zamenjavi desnega zgornjega nosilca morotorja to je tisti največji nosilec ki se nahaja ob ekspanzijski posodi opažam madež, ki se pojavlja na njemu, tekočina ima sladek okus kot antifriz toda je nemogoče da bi bil antifriz ker sem že trikrat zadevo spihal z kompresorjem okol zavil cujno in evo ponovno se pojavi madež. SEDAJ PA ME ZANIMA če kdo mogoče ve ali je ta nosileč samo gumjast ali je lahko hidro oziroma hidravlični z neko tekočino v sebi.
Gre se za renault megane 1,9 DcI letnik 2004 kakšna pa je zadeva pa si jo lahko ogledate na tem linku:
http://www.autopartoo.com/oem/sasic/4001789.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Gre se za renault megane 1,9 DcI letnik 2004 kakšna pa je zadeva pa si jo lahko ogledate na tem linku:
http://www.autopartoo.com/oem/sasic/4001789.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: OKVARA NOSILCA MOTORJA ???
Ja v samem gumi nosilcu je oljna tekočina, ki je pod pritiskom. Pri strani je nipelček, ki je
najverjetneje spustil pa sedaj pomalo uhaja tista tekočina ven, da je mastno.
Da se porihtat. Sam sem rešil tako, da sem s stisnjenim zrakom s pištolco na hitrco porinil tisto kroglico
na niplu in spustil pa sedaj dihta...
lp
najverjetneje spustil pa sedaj pomalo uhaja tista tekočina ven, da je mastno.
Da se porihtat. Sam sem rešil tako, da sem s stisnjenim zrakom s pištolco na hitrco porinil tisto kroglico
na niplu in spustil pa sedaj dihta...
lp
Aha odlično hvala bom jest tole kr zamenju pod garancijo, sem z nožem prerezu tastar nosilc in res notr je ena tekočina, glavn da zdej vem da nebo prodajalc trdil tako kot je da je to navadn gumi nosilc in da mi verjetno pušča ekspanzijska posoda pač zdej vem NOT hehe...
Pozdravljeni evo zadeva se je ponovila zamenju sem nosilc in po prevoženih 5 kilometrih je iz njega ponovno začela solzit tekočina... Firma nosilca je IMPERGOM z serijsko številko 36666. Torej v čem je problem kaj je res neoriginalna roba tok slaba ???
Kaj noben ni imel podobnega problema....
Mal je čudn tole, da že po 5km
Pa ziher nosilec pušča? Kakšni so pa ostali nosilci?
RenaultSport
Ja vse štiri nosilce sem zamenju tri dni nazaj, 100% pušča tekočina iz nosilca, drugače je tud men čudn da gre v maloro po 5 minutah voznje, pa ceprav je ponaredek, zdej bom montiru original pa bomo vidl kaj bo. A JE MOZNO DA JEST DELAM KEJ NAROBE pa sej kej zajebat nemorem, masino prevzdignem z dvigalom zamenjam nosilce in to je to...Spula napisal/-a:Mal je čudn tole, da že po 5kmPa ziher nosilec pušča? Kakšni so pa ostali nosilci?
Samo nosilci Hutchinson pri Potokar so originalna roba in vredna nakupa, morebiti tudi FeBi, ni pa to poceni.
joztom napisal/-a:Samo nosilci Hutchinson pri Potokar so originalna roba in vredna nakupa, morebiti tudi FeBi, ni pa to poceni.
Vidiš tudi jest sem tako mislil ko sem pri Evrotunu nabavu Hutchinson jermenico glavne gredi in če verjameš dvakrat sem jo zamenju in mi je začela opletat po prevoženih 300 km pol sem kupil original in evo 8 mesecev od takrat je mir...
Pol je pri tebi standard, da vse dvakrat menjašlazo23 napisal/-a:joztom napisal/-a:Samo nosilci Hutchinson pri Potokar so originalna roba in vredna nakupa, morebiti tudi FeBi, ni pa to poceni.
Vidiš tudi jest sem tako mislil ko sem pri Evrotunu nabavu Hutchinson jermenico glavne gredi in če verjameš dvakrat sem jo zamenju in mi je začela opletat po prevoženih 300 km pol sem kupil original in evo 8 mesecev od takrat je mir...
RenaultSport
Ja zgleda da resSpula napisal/-a:Pol je pri tebi standard, da vse dvakrat menjašlazo23 napisal/-a:joztom napisal/-a:Samo nosilci Hutchinson pri Potokar so originalna roba in vredna nakupa, morebiti tudi FeBi, ni pa to poceni.
Vidiš tudi jest sem tako mislil ko sem pri Evrotunu nabavu Hutchinson jermenico glavne gredi in če verjameš dvakrat sem jo zamenju in mi je začela opletat po prevoženih 300 km pol sem kupil original in evo 8 mesecev od takrat je mir...![]()
Za jermenico je še kaj drugega možno. Npr. slab alternator z eno prebito diodo, nakar vzbujanje nažiga in pasasti jermen komaj diha. Lahko pa je kaj na klimi. Jaz imam Corteco iz Stahlgruberja (140€, original 202€), pa me še čaka menjava na 7 ripen original od Espace, zdaj laufa na 6 ripen. V glavnem v enem tednu je skurilo 2 jermenici, tretja pa je po nabavi novega alternatorja O.K. Tako Hutchinson motorlager, ki ga imam na desnem nosilcu, deluje b.p. Vedno je treba poiskati prave vzroke.
joztom napisal/-a:Za jermenico je še kaj drugega možno. Npr. slab alternator z eno prebito diodo, nakar vzbujanje nažiga in pasasti jermen komaj diha. Lahko pa je kaj na klimi. Jaz imam Corteco iz Stahlgruberja (140€, original 202€), pa me še čaka menjava na 7 ripen original od Espace, zdaj laufa na 6 ripen. V glavnem v enem tednu je skurilo 2 jermenici, tretja pa je po nabavi novega alternatorja O.K. Tako Hutchinson motorlager, ki ga imam na desnem nosilcu, deluje b.p. Vedno je treba poiskati prave vzroke.
Lej alternator nima tuki nič veze ker pri Meganu alternator pa jermenica glavne gredi nimata nobene povezave, nista povezana
Ja kaj pa je to za en Megane, ali sploh ima jermenico na glavni gredi in zakaj jo sploh ima, če je ne rabi za alternator in klimo in servo.
Nimajo vsi avti alternator vezan na glavno jermenico res ...joztom napisal/-a:Ja kaj pa je to za en Megane, ali sploh ima jermenico na glavni gredi in zakaj jo sploh ima, če je ne rabi za alternator in klimo in servo.