pozdravljeni.
eno vprašanje.
dvakrat sem že naročil dročnike in dvakrat sem dobil napačno količino.
v prvo sem jih dobil deset namesto dvanajst. sem zavrnil in me je prodajalec kontaktiral zakaj sem zavrnil in sem mu razložil zadevo. je še enkrat poslal in ponovno 10 komadov in je naknadno ta teden poslal še dva,češ da so v firmi zaj......
kaj pa me zanima pa je. paket je bil odprt. vrjetno carina preverila vsebino. vsak dročnik odprt in napol nazaj zaprt in ker so bili vsi dročniki v svoji posodici z oljem je vse izsteklo ven. prejel sem napol odprt paket kot da je lepilo popustilo zaradi olja.
na paketu je prevzem od gls in teža ki so jo prejeli0,890kg za 10 dročnikov.
jih stehtam še sam doma in manjka 230g.
torej ali je to na paketu teža,ki jo je GLS prejel? al je samo priblizno,ker na njihovi stran je tudi teća ki so jo prejeli od carine 890g.
lp
gls dostava
gls dostava
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Re: gls dostava
Na GLS se VSAK paket ki pride stehta predno se ga sortira po regijah. Sem delal tam nekaj časa, tako da vem iz prve roke
So pa bile tehtnice umerjene mislim da na pol leta, tako da kar piše tam gor, je teža paketa pred sortiranjem, torej če je paket lažji, je to njihova napaka
Lahko sicer da so že dobili rahlo poškodovan paket in so ga samo še toliko da je šlo čez mejo.
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
Re: gls dostava
Nekateri šoferji od GLSa vse razbijejo, recimo z unim k vozi po NM mamo mi full težav...