lp
Kratka vprašanja
Re: Kratka vprašanja
Kolesa dol in poglej če imajo zavorne ploščice še kaj mesa sploh
lp
lp
lahko pa da je kakšen abs obroček zanič oz. je počil in senzor ne dobiva pravilnih podatkov, isto se dogaja pri kolegu na cliotu
sem enakega mnenja kot deniss, če je abs obroček samo počen je zanič, ker le ta pošilja napačne informacije, strošek je pa cirka 30 eur (obroček)
ploščice so zagotovo vredu, tolk neumn nism. kolkr sn gledu po tujih forumih, bi mogl tile obročki bit ja, sam kje pa najdem tega hudiča js?
EDIT: že vem kje je .... jao in tut vem zakaj je odpovedu; dva mesca nazaj mi je manšeta počla in skori zagotovo se je v procesu menjave poškodoval šr obroček
EDIT: že vem kje je .... jao in tut vem zakaj je odpovedu; dva mesca nazaj mi je manšeta počla in skori zagotovo se je v procesu menjave poškodoval šr obroček
Zdej pa zelo pomembno vprašanje
Se računalnik za računanje hitrosti zanaša na podatke enega ali vzame povprečje obeh ABS obročkov (torej z leve in desne strani) ? in ali bi v primeru zamenjave obeh z večjim številom zobov kazal potem napačno hitrost?
Hitrost ti meri senzor na menjalniku.
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
Če je obroček fuč, se tega dobi ceneje kot 30 €. Primer http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_trksi ... o&_sacat=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Sej sn ga zamenju že, ampak štos je da ma novi približno dvakra tolk zobov kot prejšnji in kaže zdej za polovico večjo hitrost kokr bi mogl kazat.
pri novih se odčitava hitrost preko teh abs obročkovjurko napisal/-a:Hitrost ti meri senzor na menjalniku.
pr mojmu tud? :ODeniss napisal/-a:pri novih se odčitava hitrost preko teh abs obročkovjurko napisal/-a:Hitrost ti meri senzor na menjalniku.
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
Deniss napisal/-a:pri novih se odčitava hitrost preko teh abs obročkovjurko napisal/-a:Hitrost ti meri senzor na menjalniku.
in na kakšen način? bo vredu če še drugega zamenjam z takim, ki ga mam zdej al bom mogu najdit istega kakšrn je bil prej?
mislim da mora bit točno tak kakršen paše za tvoj avtoKyrius napisal/-a:Deniss napisal/-a:pri novih se odčitava hitrost preko teh abs obročkovjurko napisal/-a:Hitrost ti meri senzor na menjalniku.
in na kakšen način? bo vredu če še drugega zamenjam z takim, ki ga mam zdej al bom mogu najdit istega kakšrn je bil prej?
Ja štos je da sn predvidoma točno takšnega za moj avto dobil, ampak ima dvakrat tolk zobov. Sprašujem zdej po kakšnem principu bere senzor in če bo nehu preveč kazat, če še drugega zamenjam s takšnim
zdravo
jst mam problem da mi je klima kar na enkrat nehala hladit in ko je prižgana tk ko bi neki piskalo...
polnjena pred 2 mescema in pregledana če kje spuša...
pa še nekaj kok se vam zdi realna cena za šobe za cliota 1.4 16v 2002letnik ?
Lp bojan
jst mam problem da mi je klima kar na enkrat nehala hladit in ko je prižgana tk ko bi neki piskalo...
polnjena pred 2 mescema in pregledana če kje spuša...
pa še nekaj kok se vam zdi realna cena za šobe za cliota 1.4 16v 2002letnik ?
Lp bojan
L.P.
Rabil bi Et od 17 col orginal laguna II alu platišča (silverston)in od clio rs III orginal alu platišča.
Hvala.
Rabil bi Et od 17 col orginal laguna II alu platišča (silverston)in od clio rs III orginal alu platišča.
Hvala.