1.5dci to 1.9dci
1.5dci to 1.9dci
Lp, zanima me če ima kdo kakšne izkušnje če bi bilo mogoče zamenjati motor pri cliu 1.5 dci 2005l. in sicer s 1.9 dci motorjem sam sem malo razmišljal in se mi zdi da bi bil menjalnik problem. Nevem kako je z nosilci in elektriko vsak odgovor dobrodošel in vnaprej hvala.
Enim je treba vse dvakrat povedat, enim je treba vse dvakrat povedat.
Re: 1.5dci to 1.9dci
!VSE! bo treba prirediti. če se že greš takšen projekt, potem ti svetujem, da kupiš donatorski avto (enga razbitga 1.9 dci) in potem premenjaš vse (komplet elektroniko, motor, menjalnik), nosilce boš pa tako ali tako moral izdelati sam (po večini), ali pa jih predelati. Če nimaš kar konkretno znanja o mehaniki, kupi raje avto z 1.9 dci motorjemRiDDicK napisal/-a:Lp, zanima me če ima kdo kakšne izkušnje če bi bilo mogoče zamenjati motor pri cliu 1.5 dci 2005l. in sicer s 1.9 dci motorjem sam sem malo razmišljal in se mi zdi da bi bil menjalnik problem. Nevem kako je z nosilci in elektriko vsak odgovor dobrodošel in vnaprej hvala.
l.p.
Polnjenje klime že od 30€!!!!!!!!!
Če se ti težava zdi nerešljiva pokliči nas = ASTILBA d.o.o. priporočena delavnica za vzdrževanje vozil s strani renault kluba.
pomoč, informacije na 040-171-052
Če se ti težava zdi nerešljiva pokliči nas = ASTILBA d.o.o. priporočena delavnica za vzdrževanje vozil s strani renault kluba.
pomoč, informacije na 040-171-052