Pozdravljeni
Crknil mi je motorček za zadnji brisalec pa me zanima če ima kdo za prodat ali pa pozna koga ki bi ga imel. Rabim pa za Laguno 2 karavan, tista ki se ji zadaj odpira šipa posebej.
Preklical sem že vse z bolhe in avto neta pa so vsi že prodani ali pa nevejo če bi prodali ker računajo na prodajo celega karamboliranega vozila.
Torej če ima kdo rešitev drugačno kot nakup novega originalnega dela se zelo toplo priporočam.
LP in hvala
Laguna II (motorček zadnjega brisalca)
Re: Laguna II (motorček zadnjega brisalca)
Pa si prepričan, da ni samo osovina brisalca "zaribala"??
lp
lp
Lep pozdrav Marjan
Re: Laguna II (motorček zadnjega brisalca)
Kontaktiraj uporabnika laguna484. Je pred kratkim urejal nekaj z zadnjim brisalcem in ti bo sigurno dal kak uporaben nasvet!Lokos napisal/-a:Pozdravljeni
Crknil mi je motorček za zadnji brisalec pa me zanima če ima kdo za prodat ali pa pozna koga ki bi ga imel. Rabim pa za Laguno 2 karavan, tista ki se ji zadaj odpira šipa posebej.
Preklical sem že vse z bolhe in avto neta pa so vsi že prodani ali pa nevejo če bi prodali ker računajo na prodajo celega karamboliranega vozila.
Torej če ima kdo rešitev drugačno kot nakup novega originalnega dela se zelo toplo priporočam.
LP in hvala
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!