Novi Clio IV - 2013
Re: Novi Clio IV - 2013
Megana dobiš z 350 vranci. V Angliji je ena fimrma k jih tolk vn potegne. Ne vem pa kaj vse nrdijo za to ...
Pomoje Cliotu motorja ne spreminjajo zato, ker bi bil potem preveč podoben meganu. Samo iz twingota bi pa res lahko malo več iztisnili...
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Mogoče bo pa Clio NA petka bo pa turbo? 
to so itak sam govorice, tuk da majo kaj pisat.....clio open napisal/-a:Čudi me, da se zdaj govori o NA motorju, ko mi je en stric z Renaulta v petek pravil, da bo turbo...?
za ziher bomo vedl ko bo kaj uradnega
The only thing constant in life is change.
Francois de la Rochefoucauld
Renault Laguna Coupe Monaco GP
Francois de la Rochefoucauld
Renault Laguna Coupe Monaco GP
- Sport Driver
Renault pa njihova ljubezen do teaserjev.Vrjetno ni zadnji do predstavitve.
Zadnji levi bok novega Clia?
The best place to watch a race is in the rear view mirror.
- Sport Driver
Če še ni nihče opazil:

Luči so različne.N Francoskih forumih se govori o tem da bi lahko izbiral luči ali pa bodo odvisne od paketov opreme.

Luči so različne.N Francoskih forumih se govori o tem da bi lahko izbiral luči ali pa bodo odvisne od paketov opreme.
Kok se igrajo z nami
Kar se mene tiče nista sam luči drgačni ampka izgledata komplet boka drgačna. Sam bog ve kaj res vidmo na vseh teh slikah mi 
če pa ti vidiš, da je pod to ohlapno rjuho bok drugačen, svaka čast
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
- Sport Driver
Menda se je zgodil že drugi v nizu dogodkov,kjer novinarji lahko vozijo novega zamaskiranega Clia.Vozili so ga že po snegu,tokrat pa so se vozili po dirkališču.
Znani so novi podatki,ob katerih ne vem kaj naj si mislim.Večina novih Cliov bo imela zadaj bobnaste zavore,ročni menjalniki pa bodo le 5-stopenjski(bodo pa na voljo avtomatski EDC ji z dvojno sklopko).
Sedaj smo pa prišli še do najzanimivejšega dela,do RSa.Večina vas bo vesela saj bo imel malo predelan 1,6 Turbo motor iz Juka,ampak bo pa na voljo le z avtomatskim menjalnikom.
Še ena slika:

Upam da bodo še Angleži napisali kaj o tem dogodku ker tole iz česar sem črpal podatke je Francosko besedilo prevedeno v angleščino.
Znani so novi podatki,ob katerih ne vem kaj naj si mislim.Večina novih Cliov bo imela zadaj bobnaste zavore,ročni menjalniki pa bodo le 5-stopenjski(bodo pa na voljo avtomatski EDC ji z dvojno sklopko).
Sedaj smo pa prišli še do najzanimivejšega dela,do RSa.Večina vas bo vesela saj bo imel malo predelan 1,6 Turbo motor iz Juka,ampak bo pa na voljo le z avtomatskim menjalnikom.
Še ena slika:

Upam da bodo še Angleži napisali kaj o tem dogodku ker tole iz česar sem črpal podatke je Francosko besedilo prevedeno v angleščino.
Ja valda, ne se hecat. Kaki avtomatik. Ne verjamem več nič dokler ne pride ven uradna novica. Ne o motorju, sploh pa ne o menjalniku!
The best place to watch a race is in the rear view mirror.
larifari...že otroke v vrtcu ucijo, da je avtomatski menjalniik le za stare strice, ki kruzajo po avtocestah in ne za v športna vozila, sploh pa kaj takega ni za prčakvat iz Reno Sport oddelka. Mogoče bo pa Lambo style zadeva, tri tipke namest menjalnika pa ušesa ob volanu 
Da se ne bojo po VAG(inalnem) trojčku Fabia, Polo, Ibiza tralala vrgl k majo tut samo DSG. Nicht gut