Megane RS 225 by: error 90
Re: Megane RS 225 by: error 90
Federalke rabijo kar precej kilometrov da se ulaufajo, tako da se kar vozi zdaj do vikenda z njimi. Pa ne jih preveč klat, ker jih bo samo scefralo. Taka normalna dinamična vožnja, par 100km pa bodo delale tko k morjo 
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
Ja kaj pa zimsko si zvagal? Tko za občutek.
Watermark na fotkah? upam da za hec:)
Watermark na fotkah? upam da za hec:)
Tadahalan Clio? NO WAY:)))
Pa si stehtal težo drugih gum? Jaz sem ugotovil da so PS3 kilo in pol lažje od RS-R. 
Sem stehtal vse kombinacije ja. Zimske gume tehtajo 8.8 kg. Torej so federalke težje za dve kile. Verjetno zaradi močno ojačane bočnice. Watermark na sliki je čist zares:)
Kolk km si pa naredu z njimi, da so že tako lepo obrablene? To boš mel samo za na pisto?
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Kaj pa so obrabljene, to pomojm še tista zgornja plast ni šla dol. Sicer pa, lahko bi mele kak mm ali dva več profila nove...
The best place to watch a race is in the rear view mirror.
pol pa bi že resno bile prepoceniskopusnik napisal/-a:Kaj pa so obrabljene, to pomojm še tista zgornja plast ni šla dol. Sicer pa, lahko bi mele kak mm ali dva več profila nove...
Error vidim da si se resno lotil tega, lepo!
Super za gume, bo veliko boljše šlo pa še sekiraš se ne za daily gume. Velik užitkov na Grobniku!
Zanimivo je to, da je že kar par ljudi reklo da so bočnice premehke, oz. bi lahko bile trše, me zanima kako je dejansko na stvari?error 90 napisal/-a:...Verjetno zaradi močno ojačane bočnice...
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
Šel sm do enga bližnjega parkirišča in tam malo vijugal, bremzal, pospeševal in te fore. Vsega skupaj ene 3 km mučenja. Jih bom pa kr pustu gol skos do grobnika da se bojo mal ulaufale. Gume bojo samo za na pisto da, potem pa grejo nazaj 18-ke.
Ah nič ni resno
...to je samo tako malo da adrenalin sprostim. Resno bo ratalo takrat ko bom kokrtok linijo obvladal.
A gre še kdo na grobnik ta vikend poleg mene, Damjana, Urbana, Andreja, Dejana ?
@Kmetek... meni je bilo rečeno da so bočnice dosti bolj trše od navadnih gum. Tudi ko sem gumo malo tipal in zvijal se ni tako rada zvila kot druge. Bomo vidl kako bo
Ah nič ni resno
A gre še kdo na grobnik ta vikend poleg mene, Damjana, Urbana, Andreja, Dejana ?
@Kmetek... meni je bilo rečeno da so bočnice dosti bolj trše od navadnih gum. Tudi ko sem gumo malo tipal in zvijal se ni tako rada zvila kot druge. Bomo vidl kako bo
Lepo.
Pa ne trudi se preveč "ulafavat" gum, ker bodo na grobniku ulaufane v 1 krogu!
Pa ne trudi se preveč "ulafavat" gum, ker bodo na grobniku ulaufane v 1 krogu!

RenaultSport all the way!!!
Ka je sokol, te mika pa še nimaš puščice h? 
Navijaterror 90 napisal/-a:A gre še kdo na grobnik ta vikend poleg mene, Damjana, Urbana, Andreja, Dejana ?
The best place to watch a race is in the rear view mirror.
Jst grem tud peljat 
ahh kaj nee..error 90 napisal/-a:bac napisal/-a:
to je blo p takrat, ko sta se pol ustaula na prepihu, ne?.
zakon filmček!![]()
![]()
mormo se enkrat zment pa se it skupi pelat..
Ja to je blo takrat. Mah če boš ti šu prvi pol te ne bo mogu noben dohajatHehe.
Hvala
Opazovaterror 90 napisal/-a: A gre še kdo na grobnik ta vikend poleg mene, Damjana, Urbana, Andreja, Dejana ?