Homologacija Avto Krka vs. LPP

Homologacije, zakoni, predpisi
Odgovori
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator
Kraj: Bloke

Homologacija Avto Krka vs. LPP

Odgovor Napisal/-a kmetek »

Torej v kratkem mam namen homologirat zadnji lonec in volan, papirje že imam, pa ne vem kam bi šel. Na LPP-ju sem že bil 2x in enkrat sem prišel skozi skoraj brez da je kaj pogledal, drugič je bil pa šef tam in mi je težil če imam vijake za alu feltne :roll: Kako je s tem, odvisno na koga naletiš ali kako? Druga opcija (ki mi je bližje) je pa Avto Krka v Postojni. Tam sem naredil samo 1 prepis in to je to, kako je na homologaciji?

Sicer bi moglo vse štimat, samo zanima me kam se bolj "splača" it, da ne bodo našli kakšnih nepotrebnih "nepravilnosti"?

Hvala :D
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku :D
Uporabniški avatar
Nos
Kraj: Šentjernej-Kranj

Re: Homologacija Avto Krka vs. LPP

Odgovor Napisal/-a Nos »

Pr meni je blo ravno obratno. Meni so ene deset let nazaj na LPP v lj. kompliciral za prve fedre na takratnem cliu.
Katastrofa uglavnem. Za izpuh sem bil pa par let nazaj na Avto Krka v novem mestu. So pa samo poslikal in to je blo to. Čez par dni sem dobu kartonček poštemplan. Pa tud zdej bom šel za Eibache na Krko.
Je pa res verjetno odvisno na katerga stric naletiš tam :mrgreen:

Lp
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Uporabniški avatar
franko
Kraj: dolenjske benetke

Odgovor Napisal/-a franko »

Jaz sem dvakrat homologiral na Avto Krki. Prvič platišča z gumami, ravno v Postojni in je bil stric tam zelo ustrežljiv in prijazen in ti jih zelo priporočam. Drugič pa zadnji lonec v Krškem in so bili tudi zelo v redu.
Z LPP-jem pa nimam izkušenj. Tako da če ti je Postonjska Avto Krka bližje, pojdi tam.
use se da sam če se če
Uporabniški avatar
Cefizelj

Odgovor Napisal/-a Cefizelj »

Jaz mam pa z remontom slabe izkušnje. Se tut pogovarjat ni hotu za homologirat feltne čeprov sm mel vse papirje. Na AMZSju u kranj pa vse b.p. :)
Slika
zuzek

Odgovor Napisal/-a zuzek »

kmetek na Avto Krki v Postojni delam vsakoletni tehnični, homologiral sem platišča x2, nikoli nobenih problemov kar se homologacije tiče. Frend je naredil homologacijo za izpuh, platišča, pogledali papirje, poslikali in to je to. Za volan sicer nimam izkušenj, ampak če imaš dokumentacijo ne vidim razloga da ne bi šlo skozi.

Lp
Uporabniški avatar
schik
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a schik »

Jaz delam vse na avtokrki v NM. Do sedaj nobenih problemov.
Uporabniški avatar
MarcY
Kraj: Stranice

Odgovor Napisal/-a MarcY »

Mene pa zanima če je možno da js felge pripeljem v prtlažniku 2 na primer in jih pogleda ter tuv in se homologira? ali morajo biti obvezno na avtu? Glede na to da so 15 col original ni nekega straha da bi ven gledale :D
Uporabniški avatar
franko

Obvezno na avtu. Jaz sem imel dve gor, pa še vedno ni bilo dosti. Biti mora vse komplet zmontirano.
use se da sam če se če
Uporabniški avatar
MarcY
Kraj: Stranice

Odgovor Napisal/-a MarcY »

Pravkar klical Miklavca v velenje in je rekel da ni problema so dovolj 2, lahko jih zraven pripeljem pa jih damo skupaj na avto tam al pa če prej doma dam gor.

Ko sem pa klical na Avto Celje pa ni vrjante, se vidi kje je privat. Da ne morem samo z dvema, kako pa bo potem po cesti šlo, pač mu nisem mogel razložit. JE bil preveč težek. :lol:
Uporabniški avatar
jurre
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a jurre »

jaz sem ze 2x na LPP homologirat feltne tako, da sem imel samo 1 v prtlazniku. Rekli niso nic, edino enkrat me je ene 5x vprasal ce guma res ne gleda cez blatnik, potem pa je rekel, no saj ce je feltna na papirjih napisana za ta avto ze mora biti OK. :lol:
Uporabniški avatar
Shusuglao
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Shusuglao »

jurre napisal/-a: potem pa je rekel, no saj ce je feltna na papirjih napisana za ta avto ze mora biti OK. :lol:
kar je tudi prav in logično
normalno bi bilo da če imaš pair, ne rabiš nič kazat kako in če paše
in če nebi imel papirja bi morali oni strokovno ugotoviti, če reč paše na avto

tako bi vse skupaj imelo nek smisel
zdaj so pa samo zato tam da drek mešajo in kasirajo
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator
Kraj: Bloke

Odgovor Napisal/-a kmetek »

Torej, Avto Krka it is...

Za lonec rabim kakšno strokovno potrdilo o vgradnji verjetno?
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku :D
Uporabniški avatar
franko

clio open napisal/-a:
franko napisal/-a:Obvezno na avtu. Jaz sem imel dve gor, pa še vedno ni bilo dosti. Biti mora vse komplet zmontirano.
In kaj boš, če te na poti tja ustavi policist in pošlje na izrednega? Jaz sem mel 1 v prtljažniku in mu rekel - ne dam gor, dokler ni homologirano. Lahko pa jo pred tabo šraufam na vsa 4 kolesa.
Glede na to, da se s certifikatom peljem na homologacije in imam tam dogovorjeno uro, mislim da ne bi smelo biti problemov. Pa še da bi imel tako smolo, da bi me ravno takrat ustavili in preverili gume... Nevem no. Jaz sem uglavnem moral imeti vsa 4 kolesa gor.
kmetek napisal/-a:Torej, Avto Krka it is...

Za lonec rabim kakšno strokovno potrdilo o vgradnji verjetno?
Je tako. Pojdi prej do njih po obrazec, ki ti ga izpolne mehanik ali kdorkoli je pač že pooblaščen.
use se da sam če se če
Uporabniški avatar
Nos
Kraj: Šentjernej-Kranj

Odgovor Napisal/-a Nos »

Jst grem tud drug teden na AvtoKrko. Eibache vpisat :D wish me luck :P
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Bakhus

Odgovor Napisal/-a Bakhus »

Ne rabiš to nič sreče, če maš papirje =) Drgač pa na Avto Krki nič ne komplicirajo, no saj menniso je pa res da sem to v Krškem delu in ne v Novem Mestu.

LP, B
Odgovori