AVTO RADIO LAGUNA III
- laguna1.8.16V
AVTO RADIO LAGUNA III
Pozdravljeni
Zanima kje lahko kupim plastiko, ki pride okrog radia? Ker sem menjal radio mi zdaj tak prazno grdo zgleda.
Zanima kje lahko kupim plastiko, ki pride okrog radia? Ker sem menjal radio mi zdaj tak prazno grdo zgleda.
Re: AVTO RADIO LAGUNA III
orangeaudio ali pa caraudioempire bi ziher mogl met 
R. Megane II ph1 1.9dci Privilige Lux 
A ni da bi ta plastika mogla pridt z radiem zravn?
Je pa res (vsaj pri meni) da kljub tisti okrasni plastiki je ob straneh še vedno luft.
Je pa res (vsaj pri meni) da kljub tisti okrasni plastiki je ob straneh še vedno luft.
Renault Megane II 1.5 dCi, ph. 1 (2004)
-
VelikiGoban
Kako si pa odstranil original radio? Jaz posebnih "ključev" nimam, z raznimi žicami, paličicami in doma narejenim orodjem pa ga ne uspem sneti...
- laguna1.8.16V
rabiš posebno orodje priajtelj dela na renaultu pa sem ga prosil če bi mi lahko vzel ven pa je vzel urodje domov in mi doma naredil 
Sory da smetim temo.
Ka avta zdaj po tem takem nisi menjal za ono coupe pri meškotu?
lp
Ka avta zdaj po tem takem nisi menjal za ono coupe pri meškotu?
lp
- laguna1.8.16V
ne nisem
a me poznaš mogoče ali samo avto?
- laguna1.8.16V
so bili neki dejavniki ki so me na vozilu zmotili...več ti pa povem na privat.
-
VelikiGoban
je kakšna dobra dušica v LJ, ki lahko to orodje posodi?laguna1.8.16V napisal/-a:rabiš posebno orodje...
-
VelikiGoban
"Pomagaj si sam, ker ti nihče drug ne bo" je povzročil, da sem to high-tech posebno orodje naredil sam.
Če komu kdaj pride prav za domače odstranjevanje Carminat CB CD oz. Carminat Cabasse Tronic:
Eno ravno prav široko plastično vezico, ki še gre brez težav v reže na spodnji strani radia, sem na sredini prerezal pod kotom 45 stopinj. Odrezana konca sem nato s špicama navzven porinil v reži več cm globoko in radio z lahkoto izvlekel.
Original orodja pa mi niso želeli niti prodati na servisu, kaj šele, da bi mi ga posodili...
Če komu kdaj pride prav za domače odstranjevanje Carminat CB CD oz. Carminat Cabasse Tronic:
Eno ravno prav široko plastično vezico, ki še gre brez težav v reže na spodnji strani radia, sem na sredini prerezal pod kotom 45 stopinj. Odrezana konca sem nato s špicama navzven porinil v reži več cm globoko in radio z lahkoto izvlekel.
Original orodja pa mi niso želeli niti prodati na servisu, kaj šele, da bi mi ga posodili...