Megane 1.6 16v RXE
Re: Megane 1.6 16v RXE (bremzamo naravnost)
to barvo ti pomoje lahko namešajo kjer koli
saj v škofji loki vem da se dobi, ker je sošolc z njo bolhco štrihu 
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
- lukeatluke
Bom še malo povprašal, če ne bodo pa črne
Imam pa eno malo čudno situacijo.Iz OrangeAudio sem naročil antracit masko za radio pa seveda ni prave barve-je presvetla, potem pa sem ravno bil v LJ, pa grem zamenjat za črno-si mislim, da bo pa ta morda temno siva je pa res črna-črna, torej tudi ni prava.
Torej, a je kdo siguren iz kje je za naročiti, da dobim točno pravo barvo-ali bom moral res nekje po odpadih iskat?
Imam pa eno malo čudno situacijo.Iz OrangeAudio sem naročil antracit masko za radio pa seveda ni prave barve-je presvetla, potem pa sem ravno bil v LJ, pa grem zamenjat za črno-si mislim, da bo pa ta morda temno siva je pa res črna-črna, torej tudi ni prava.
Torej, a je kdo siguren iz kje je za naročiti, da dobim točno pravo barvo-ali bom moral res nekje po odpadih iskat?
Problem je, ker zelo redko dobiš popolnoma pravi odtenek barve. Žiga, lastnik OrangeAudio je to rešil zelo preprosto: vzel en kos originalne plastike iz armature, odnesel ličarju skupaj z masko, ta pa mu je našel pravo barvo in masko pobarval. Edino tako bo barva maske (skoraj) identične barve kot ostala armatura.
Lp
Lp
Spletna trgovina Orange Audio - avtoakustika, zvočniki, ojačevalci in še večRe: Megane 1.6 16v RXE (bremzamo naravnost)
i kak pogosto imaš ti namen čeljusti pol čistit

- lukeatluke
Res ne preostane drugega kot ličar, rabljenih je dovolj, a v teh letih sigurno ne bo "nova"
Mislim, da bi bila fluroscentno zelena najbolša izbira k barvi avta.Pral ga bom pa kot do sedaj po 2-3x na mesec čez poletje.

Ezy, lahko pobrišem, če želiš.
Aa?
Mislim, da bi bila fluroscentno zelena najbolša izbira k barvi avta.Pral ga bom pa kot do sedaj po 2-3x na mesec čez poletje.

Ezy, lahko pobrišem, če želiš.
Aa?
Nerabiš brisat slike, me ne moti
Sprej sem kupo mislim da v avstriji v eni trgovini.
~Renault Megane GT Line~
- lukeatluke
Ne vem kako točno je s čeljustmi, a če ne drugega bom vzel navadno namešano barvo v spreju pa bomo vajo ponavljali vsako leto 
- lukeatluke
Re: Megane 1.6 16v RXE
a ti je žabo not potegnil 
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
- lukeatluke
Če bi ble te naše žabe take barve bi jih še mn povozu kot jih
Je pa placa glih za par paglavcev do feltne
Je pa placa glih za par paglavcev do feltne
Zadnjič spremenil lukeatluke, dne 28 Jun 2012, 16:03, skupaj popravljeno 1 krat.
dobr pride
ni kej rečt 
- lukeatluke

Na poti domov:

Bolš za njih, da jih je 107...banda. 
- lukeatluke
Še kar ne morem verjet, da so vsi pod haubo 
Zanima me kje si kupil tisto cev za zrak v motornem prostoru imam isti problem mi je originalna dobesedno razpadla tako da jo sedaj skupaj drži silvertape