Re: Megane II ph2 l.08 [iceman89] Menjava žarnic
Re: Megane II ph2 l.08 [iceman89]
To je sam ploščica čez ne?
To si prek e-baya? Kok si pa odštel za tole?
Renault Megane II 1.5 dCi, ph. 1 (2004)
ebay.deiRenault napisal/-a:To je sam ploščica čez ne?
16€ je......sam ploščica ja..

osvetlitev notranjosti -> STROP = žarnica W5W
osvetlitev tablica = žarnica W5W, sta pa 2.. Dobr pride če za tablice vzameš 5LED belo
maš na facelift al pa superstrela 
osvetlitev tablica = žarnica W5W, sta pa 2.. Dobr pride če za tablice vzameš 5LED belo
tnxparadox napisal/-a:osvetlitev notranjosti -> STROP = žarnica W5W
osvetlitev tablica = žarnica W5W, sta pa 2.. Dobr pride če za tablice vzameš 5LED belomaš na facelift al pa superstrela

V prtlažniku se mi zdi pa da je C5W. Edino če so tudi tu spremenil, kajti megane ph2 ma za tablice 2x W5W .. Medtem ko ma Megane ph1 2x C5W (podolgovate). Maš pa še eno v predalu, tista je pr men C5W, v ph2 meganu pa ne vem če je isto, ker kolegu nisma menjala tak da ne vem 
R. Megane II ph1 1.9dci Privilige Lux 
sm js tut z učinkom...sam ko so glasne začele bitCefizelj napisal/-a:Jest sm z originalnimi zelo zadovoljen.

jaz sem se nategno. Vse žarnice pri PH2 so iste kot za pozicijo spredaj. Tud v notranjosti, v prtlažniku in na tablicahvran22 napisal/-a:V prtlažniku se mi zdi pa da je C5W. Edino če so tudi tu spremenil, kajti megane ph2 ma za tablice 2x W5W .. Medtem ko ma Megane ph1 2x C5W (podolgovate). Maš pa še eno v predalu, tista je pr men C5W, v ph2 meganu pa ne vem če je isto, ker kolegu nisma menjala tak da ne vem
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Ah, pri ph 1 morm pa različne kupt (za registrsko mam dve podolgovate, pa v predalu tut mislm, v notranjosti mam drugačne; za pozicijo bom dau pa ene bele halogenke, k mi ledice niso ušeč, pa še proti predpisom so).
Jap, v prtlažniku, predalu in za tablice so = C5W drugje so pa W5WiRenault napisal/-a:Ah, pri ph 1 morm pa različne kupt (za registrsko mam dve podolgovate, pa v predalu tut mislm, v notranjosti mam drugačne; za pozicijo bom dau pa ene bele halogenke, k mi ledice niso ušeč, pa še proti predpisom so).
Sej sm napisu da ne vem če je enako kot pri ph1 !MaTe0 napisal/-a:jaz sem se nategno. Vse žarnice pri PH2 so iste kot za pozicijo spredaj. Tud v notranjosti, v prtlažniku in na tablicahNi nobenih podolgovatih
Jaz sem imel na ph2 grandtouru za registrsko tablico podolgovate.
drugje pa vse w5w.
Na meganu 3 pa ni nikjer več podolgovatih so vse 5w kot za pozicijske.
lp
drugje pa vse w5w.
Na meganu 3 pa ni nikjer več podolgovatih so vse 5w kot za pozicijske.
lp
vran22 napisal/-a:Jap, v prtlažniku, predalu in za tablice so = C5W drugje so pa W5WiRenault napisal/-a:Ah, pri ph 1 morm pa različne kupt (za registrsko mam dve podolgovate, pa v predalu tut mislm, v notranjosti mam drugačne; za pozicijo bom dau pa ene bele halogenke, k mi ledice niso ušeč, pa še proti predpisom so).
Re: Megane II ph2 l.08 [iceman89] Nova obutev!
Dans sm mu pa prvošču nove šuhe...jutri zmontiram
gume so Continental ContiPremium Contact2 205/50 R17, platišča pa nervasport

gume so Continental ContiPremium Contact2 205/50 R17, platišča pa nervasport