renault megane coupe 1.6e nižanje
renault megane coupe 1.6e nižanje
dober dan jaz pa imam nasledni problem avto mislem znižati s fedri 35mm in me zanima kako bi zgledalo če bi samo spredaj spustil kako bi izgledalo al bi bilo preveč ali bi lepo izpadlo? lp.
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
Re: renault megane coupe 1.6e nižanje
Osebno bi sustil spredaj in zadaj, ker tako se bo kar lepo poznalo, da avto visi naprej... Pa bog ve, kaj bi to pomenilo na samo stabilnost, glede na to, da se samo nagibanje avta spremeni.. 
težišče nebi bilo vrjetno vredu ja drugače pa a je torzijo zaj***n prestavlat? ker se mi tud sanja ne kakšen je postopek:/
http://www.retro-renault.com/forums/mec ... n-bar.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Enigma motorsport
najlepša hvala zdej pa prbližen vidm kk to gre:)
Če boš dal spredaj -35mm potem spusti torzijo za en zob in bo ravno prav nizek.
Kakšni zobi neki no...Kaj govorite bedarije če sploh ne veste kako se kaj dela.
Po zobih štelat je šalabajzarija...potem pa vse čudno stoji.
Če bom še enkrat nekje prebral o štelanju po zobih bom kr enga okol ušes.
No, vsaj link bi si lahko prebral, ker men se ne da vsakič pisat pravilnega postopka.
Če bom še enkrat nekje prebral o štelanju po zobih bom kr enga okol ušes.
Enigma motorsport
Če fajn spucaš in res na debelo namažez z mastjo vse ripnne na palicah in luknjah, kar sama pade not. Mal jo vrtiš in premikaš most gor/dol (je dost par mm), pa bo skočila not.
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
Točno tako, ripne so nesimetrične na koncih in včasih niti teh par milimetrov ne rabiš gor/dol roke premikat ampak samo palico vrtiš in ko je na obeh koncih poravnana pade notri. 
Enigma motorsport
zanima me še če je to res da zadaj lahko najman 4 cm spustiš če za en zob zamakneš?
Drmo je reku da bo začel talat okrog ušes, beri zgornje postenejc11 napisal/-a:zanima me še če je to res da zadaj lahko najman 4 cm spustiš če za en zob zamakneš?
Jaz sem si ga na 3mm natančno nastavil, bolj natančno pa žal ne gre 
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
aha no sej sedaj je že spuščen:)) ravno tolk da zgleda če ne druzga da ni prov placa med blatnikom pa gumo;) drugače pa hvala za odgovore!