e-zavarovanja
e-zavarovanja
a ima kdo kaksne informacije okoli tega?
http://www.e-zavarovanja.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
poslal sem jim podatke o vozilu tako kot na amzs za info izracun in dobil za 200€ ceneje kot pa pri triglavu in zavarovalnici maribor,ceprav sem dodal se ostale stvari.
hvala za info,
lp
http://www.e-zavarovanja.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
poslal sem jim podatke o vozilu tako kot na amzs za info izracun in dobil za 200€ ceneje kot pa pri triglavu in zavarovalnici maribor,ceprav sem dodal se ostale stvari.
hvala za info,
lp
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Re: e-zavarovanja
To naj bi bilo za študente, je pa tako, da pošljejo ponudbo vsem zavarovalnicam in izberejo najugodnejšo.
Mene je prišlo pri Triglavu zavarovanje 460€.
Če bi vzel pri njih, bi me prišlo 295€ in v enem letu napredujem za dva premijska razreda, bi mi pa uredili zavarovanje preko Tilije.
Mene je prišlo pri Triglavu zavarovanje 460€.
Če bi vzel pri njih, bi me prišlo 295€ in v enem letu napredujem za dva premijska razreda, bi mi pa uredili zavarovanje preko Tilije.
Je poceni ja, sm jst si isto zračunu pa kr pršparaš 
Tko da oktobra k mi zavarovanje poteče, bom šou h njim 100%.
Renault Megane II 1.5 dCi, ph. 1 (2004)
iRenault napisal/-a:Je poceni ja, sm jst si isto zračunu pa kr pršparaš
kaj je to samo za studente ali lahko tudi zaposleni
meni so tudfi poslali na podlagi tilije.kako je kaj zavorovalnica tilija?
bom pa vprasal ce lahko redni zaposleni tudi sklepajo zavarovanje ali samo studentje
bom pa vprasal ce lahko redni zaposleni tudi sklepajo zavarovanje ali samo studentje
Ej nism prepričan; sm jim pa že mejl poslal ker me je velik ljudi že to prašal, tko da k mi nazaj odgovorijo bom sm posredovaljure napisal/-a:iRenault napisal/-a:Je poceni ja, sm jst si isto zračunu pa kr pršparaš
to sem dobil odgovorjure napisal/-a:iRenault napisal/-a:Je poceni ja, sm jst si isto zračunu pa kr pršparaš
"pri nas lahko sklene zavarovanje vsakdo, ki želi zavarovati svoje vozilo, nepremičnino, življenje... Torej, vse vrste zavarovanj za vse ljudi. "
Evo sm tut jst dubu odgovor prek mejla: (copy/pasted)
LpGrega Kocjančič via email napisal/-a: Pozdravljen,
ponudba velja za vse, ne le za dijake in študente. Velja tako za zaposlene, nezaposlene in vse ostale. Je pa res, da našim članom obračunamo nekoliko več popusta, vendar če je pijatelj našega člana lahko pripravimo enako ugodno ponudbo.
Za izračun je najbolje, da na mail pošlje scan ali fotografijo police jaz pa mu pripravimo točno ponudbo ali pa na naši spletni strani http://www.e-zavarovanja.com" onclick="window.open(this.href);return false; izpolni vprašalnik na podlagi katerega mu pošljemo informativni izračun.
Lep pozdrav
Grega Kocjančič
e-Zavarovanja
gsm: 040 582 477
tudi sam sem zavarovan pri Tilii, uveljal 2x parking brez problemov, prišel tja izpolnil zapisnik, cenitelj poslikal in vse evidentiral, dobil potrebne papirje za popravilo in to je to, so bile pa baje v preteklosti večji problemi z uveljavljanjem škod
Sam imam zavarovano skoraj vse pri Tilii. Do danes nobenih problemov. Sem pa tudi že uveljavljal večkrat divjad in enkrat parking.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Imam eno vprašanje a tu na e zavarovanju ti lahko dajo izpisek koliko bi stalo zavarovanje avta npr. pri triglav, mariborski, tiliji,grave, itd, da bi lahko izbral cenejšo od teh lp
Na mail jim pošlji fotokopijo trenutne zav. police pa vse podatke (spletna stran) od avta pa mislm da ti na podlagi trenutne zavarovalnice zračunajo.
Drgač se da pa prek mejla vse z njimi zment
- moje izkušnje so samo pozitivne; so mi do zdj vse povedal kar me je zanimal, če ne še kej več 
Lp
Drgač se da pa prek mejla vse z njimi zment
Lp
ti jim samo poslji mail,lahko kopijo trenutne police. pa ti oni poiscejo najcenejso..Dk. napisal/-a:Imam eno vprašanje a tu na e zavarovanju ti lahko dajo izpisek koliko bi stalo zavarovanje avta npr. pri triglav, mariborski, tiliji,grave, itd, da bi lahko izbral cenejšo od teh lp
lahko pa prej izpolnis informativni obrazec
http://www.e-zavarovanja.com/index.php/ ... vto/form/5" onclick="window.open(this.href);return false;
Če se resno zanimaš jim kr še fotokopijo police pošlji pa ti natančno izračunajo (odstopanja so sicer brez fotokopije minimalna, sam ussejnrambo napisal/-a:ti jim samo poslji mail,lahko kopijo trenutne police. pa ti oni poiscejo najcenejso..Dk. napisal/-a:Imam eno vprašanje a tu na e zavarovanju ti lahko dajo izpisek koliko bi stalo zavarovanje avta npr. pri triglav, mariborski, tiliji,grave, itd, da bi lahko izbral cenejšo od teh lp
lahko pa prej izpolnis informativni obrazec
http://www.e-zavarovanja.com/index.php/ ... vto/form/5" onclick="window.open(this.href);return false;
hvala vam za odgovore bom danes poslav in vam poročam lp