Katrca ne greje
Re: Katrca ne greje
Sm snel cevi pa vodo notri z obeh strani parkrat.Svinjarija za pop....Sestavil skupaj in je grelo deset minut.Potem je isto samo še mrzlo pihal.Pomoje je v sistemu tolk svinjarije da je spet takoj zabasal(((
Natoči noter tisto čistilo za čiščenje sistema, sej gor so navodila kako se uporablja. Mislim da se ga pusti notri ene 30 km pol se pa spusti vse skupaj ven. Spereš komplet sistem in natočiš antifriz (pač ustrezno mešanico).
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
a mogoče kdo ve kje se da kupit?Pa kako naj pol sperem sistem.Z radiatorcka staknem cevi pa vodi skoz pa s hladilnika taspodno cev dol pa ekspanzijsko sperem.A moram še kaj naredit?Sem pa to ze naredil ene dva tisoč km nazaj (samo spral brez čistila) pa očitno ni nič pomagal
poglej na Agip pumpah
Maš pri vseh trgovinah z avtodeli. Pr nas je Tramas, Motoroil, v LJ Adel,...
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
Bom naredil ko bo malo topleje ker tole šravbanje zunaj pri minus pet je kar ajsi..Že sedaj ko sem vodo spustil skozi pečko je veliko bolje in piha vsaj toplo.Sam še to me zanima a je na bloku motorja kje kakšen vijak za izpust vode in kje se nahaja.
- stajerc007
- Kraj: Vitomarci
Na bloku je vijak na 11 ključ,do njega prideš med zadnjo stranjo motorja in karoserijo avta zraven pokrova ketne leva stran.Malo je težko zraven prit.R 5 ma podoben motor če imaš možnost pogledat za lažjo orientacijo
So ljudje , ki vozijo Reno in so ljudje , ki ga ?°e bodo !