saj pa daj enako not kot za kratke. ker so iste žarnice h7. Jaz sem imel en čas not neke xsenon look pa sem jih ob priliki ven vrgo ker so obupno svetile.
Nabavi si 2 kompleta Nightbreaker Plus pa je.
lp
Xenon
Re: Xenon
Meni osebno so super 
Sm se že napaliu za Xenon kit
- če bom kje dubu original od Renault II pa da se da homolomo, si bom to vgradil not 
Svetijo pa dobro (sploh v primerjavi z navadnimi H7 žarnicami - tako kratke kot dolge
Sm se že napaliu za Xenon kit
Svetijo pa dobro (sploh v primerjavi z navadnimi H7 žarnicami - tako kratke kot dolge
Renault Megane II 1.5 dCi, ph. 1 (2004)
pa ti svetjo kej drugače?iRenault napisal/-a:Meni osebno so super
Sm se že napaliu za Xenon kit- če bom kje dubu original od Renault II pa da se da homolomo, si bom to vgradil not
js mam zaenkrat sam levo noter...(kr desne nikakor ne dobim ven

Za desno kolotek dol vzemi pa je lažje - al tudi feltno dol al pa mal levo/desno obračaš da lažje prideš do vseh vijakov/čepov.
Ja mislm da sveti drugače, koker se spomnem je bila razlika vidna.
Pa to maš prou Osram NightBreaker not al kkšne kitajske? Ker une "Lidl" scena so bl krš.
Pa to maš prou Osram NightBreaker not al kkšne kitajske? Ker une "Lidl" scena so bl krš.
Renault Megane II 1.5 dCi, ph. 1 (2004)
ena je sam,tk da se ne morm ocent:/iRenault napisal/-a:Za desno kolotek dol vzemi pa je lažje - al tudi feltno dol al pa mal levo/desno obračaš da lažje prideš do vseh vijakov/čepov.
ja tocn tte mam...