hahah careShusuglao napisal/-a: če ti naprimer na parkirišču padejo ključi na tla, potem se jih pa ne upaš pobrati....
še dobr da vozm cliota
hahah careShusuglao napisal/-a: če ti naprimer na parkirišču padejo ključi na tla, potem se jih pa ne upaš pobrati....
Ampak meni še vedno ni logično, zakaj dajo lahko na spisek opreme 100 stvari (od barve letvic, barve ogledal, platišč, nalepk, itd...), ne moreš pa imeti obratomerja, potovalnega računalnika in podobnih malenkosti, katere bi pričakoval v malčku za 10.000€, pa če tudi za nekaj doplačila.clio open napisal/-a:Smo že nekajkrat debatirali. Do te situacije pripeljeta dva, enakovredna, dejavnika:
- prodajalci naročajo na zalogo to, v kar so prepričani, da bodo prodali in posledično tudi forsirajo te avtomobile kupcem; to pa so v absolutni večini osnovne različice
- kupci hočejo avtomobil takoj in čim ceneje; iz lastnih izkušenj ti povem, da narod še danes dojem a vso opremo kot ročno klimo, potovalni raččunalnik, daljinsko centralno in sprednje šipe na el. pomik kot tudi bočna ogledala
Za povrh vsega zgornja dejavnika medsebojno pozitivno vplivata in to stanje samo stopnjujeta. Na Renault Slovenija pa operirajo samo s podatki, ki so na papirju in temu primerno sestavljajo pakete opreme.
clio open napisal/-a:Ker se to pri nas prodaja. Tak odgovor sem dobil. Izrazil sem enako nezadovoljstvo (in to tudi podkrepil z določenimi argumenti). A nisem preveč tikal, ker le nisem na tej poziciji