Avdio sistem Renault Laguna III
Avdio sistem Renault Laguna III
Zdravo,
Zamenjal sem avto. Sedaj imam Laguno III, dokaj osnovno. Mislim, da je oprema Expression. Glede na prejšnji radio pogrešam, kar nekaj opreme. Poleg tempomata, še najbolj bluetooth.
Ali kdo kaj ve, če je možna kakršnakoli vgradnja Bluetooth opcije, ki bo izgledala, kot serijsko.
Model radia ne vem kater imam. Vem samo, da ko prižgem avto, se pokaže napis: 3D Sound by Akyramis (al neki takega). Na tipkah imam tudi opcijo TEL, vendar ni odziva.
Drugače poznam tudi vmesnike Dension, ki so ok, vendar so samo za prejšnje verzije Lagun do letnika 2008, ko so bili radii od VDO.
Ali ima kdo kaj izkušenj s tem?
Zamenjal sem avto. Sedaj imam Laguno III, dokaj osnovno. Mislim, da je oprema Expression. Glede na prejšnji radio pogrešam, kar nekaj opreme. Poleg tempomata, še najbolj bluetooth.
Ali kdo kaj ve, če je možna kakršnakoli vgradnja Bluetooth opcije, ki bo izgledala, kot serijsko.
Model radia ne vem kater imam. Vem samo, da ko prižgem avto, se pokaže napis: 3D Sound by Akyramis (al neki takega). Na tipkah imam tudi opcijo TEL, vendar ni odziva.
Drugače poznam tudi vmesnike Dension, ki so ok, vendar so samo za prejšnje verzije Lagun do letnika 2008, ko so bili radii od VDO.
Ali ima kdo kaj izkušenj s tem?
Re: Avdio sistem Renault Laguna III
nevem malo glupo vprašanje, ampak niso imeli tile radio ki so kao by arkamys že bluetooth??
jaz za vse moje kolege vem, ki jih je 5 in ki vozijo renaulte novejše z arkamys sound imajo modri zob. čudno
jaz za vse moje kolege vem, ki jih je 5 in ki vozijo renaulte novejše z arkamys sound imajo modri zob. čudno
Jah ne vem. Ko pritisnem gumb "TEL" se ne zgodi nič. Tko da predvidevam, da bluetootha ni.
pozdrav, mislim da najprej na radiu urediš nastavitve modrega zoba in potem z tipko ob volanu aktiviraš, oz nekaj podobnega, lp
Če maš navodila za radio se jih preber, tam notri so sigurn vse informacije. Ne verjamem da bi vgrajeval tipko če funkcije ne bi bilo, v teh cajtih se špara na vsem materialu. Če pa nimaš navodil pa prašej na kšnem manjšem servisu, ti bo kšna prijazna duša z veseljem pomagala.
Lahko ti pa tudi kdo tuki napiše če ma tak radio, jest ga na žalost nimam. 
Jah jest pa mislim, da je ravno šparanje razlog, za tisto tipko. Pomojem, da jim je ceneje, da imajo samo eno sprednjo enoto od radia, kot pa da bi jih delali več različnih za radie z ali brez bluetootha.
Če kdo ve, da je potrebno dodatno kakorkoli omogočiti Bluetooth, naj mi sporoči.
lp
Če kdo ve, da je potrebno dodatno kakorkoli omogočiti Bluetooth, naj mi sporoči.
lp
Prehitro sklepaš. Zadeva ne dela kr sama od sebe ampak moraš avtoradijo in telefon "uparit" da se bosta povezala oz. naslednjič avtomatsko povezala. To se pa nardi v nastavitvah za BlueTooth naparave, ki je nekje v nastavitvah (gumb SET). Hkrati boš moral tut na telefonu vklopit BT in sprožit uparjanje. Ena enota bo Master, druga pa Slave.vis napisal/-a:Jah ne vem. Ko pritisnem gumb "TEL" se ne zgodi nič. Tko da predvidevam, da bluetootha ni.
Aja, še vedno pa ni nujno da maš BT. Obstaja verzija Arkamysa z in verzija brez BT.
Laguna Coupe GT dci 180
Mah ja, pomojem je moja brez. TO pa sklepa po tem, ker pri meni un gumbek za mute, na obvolanskih ročicah, ima samo mute neke druge imajo pa še slušalko gor. Poleg tega, jaz na volanu nimam nobenega gumba.
Renaulti (novejši, od 2000 naprej) imajo na volanu samo tipke za tempomat. Audio/voice/BT/etc. kontrole so vse na obvolanskih ročicah oz. na ročici (satelitu) za upravljanje radia.vis napisal/-a:. Poleg tega, jaz na volanu nimam nobenega gumba.
Če je A... 3D sound system potem je tudi BT. Samo je potrebno telefon sparit z radijem.
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
Sicer bi bilo super, če bi bilo takot praviš, vendar pa se bojim da temu ni tako. Predvsem mi dajo to mislit slikca, ki sem jo včeraj gledal v navodilih. Tam je namreč pri verzijah s telefonom na obvolanskih ročicah narisana telefonska slušalka poleg mute znaka, pri meni pa je samo mute znak.robertp napisal/-a:Renaulti (novejši, od 2000 naprej) imajo na volanu samo tipke za tempomat. Audio/voice/BT/etc. kontrole so vse na obvolanskih ročicah oz. na ročici (satelitu) za upravljanje radia.vis napisal/-a:. Poleg tega, jaz na volanu nimam nobenega gumba.
Če je A... 3D sound system potem je tudi BT. Samo je potrebno telefon sparit z radijem.
Še mal sem gledal navodila in kolikor sem uspel videt, je pri verzijah, ki imajo bluetooth noter mikrofon na stropu pod lučjo. Ali to drži? Jaz tega mikrofona namreč nimam. Lp.
ja če ima potem je mikrofon na stropu malo pred stropno lučjo.
- laguna1.8.16V
pozdravljen
če se ne motim imašo samo predpripravljeno, da lahko vgradiš če hočeš...lagune z malo boljšo opremo pa že imajo vgrajeno
če se ne motim imašo samo predpripravljeno, da lahko vgradiš če hočeš...lagune z malo boljšo opremo pa že imajo vgrajeno