Moja Lagunca Grandtour 2.0 DCI

Predstavite Vašega Renault-a
Zaklenjeno
TuningBoy

Odgovor Napisal/-a TuningBoy »

laguna484 napisal/-a:Najlepša :D plane pa kar uresniči, ti nebo žal :wink: Srečno in LP
Dej mi povej če se je kj spremenila vožnja (udobje,..) po nižanju pri tvoji laguni?

Hvala in lp

p.s. vsem skupaj pa želim srečno in zdravo 2012 ter veliko varnih kilometrov
Uporabniški avatar
drhouse
Kraj: Sežana (okolica)

Odgovor Napisal/-a drhouse »

Lahko jst napišem po nižanju:

Udobje: - 35%
Držane ceste: + 35%
Črički: + 135%
Izgled avta in užitek v vožnji: neprecenljivo :wink:
Uporabniški avatar
Godward

Odgovor Napisal/-a Godward »

hahaha črički +135, je no go za nižanje
Slika
TuningBoy

drhouse napisal/-a:Lahko jst napišem po nižanju:

Udobje: - 35%
Držane ceste: + 35%
Črički: + 135%
Izgled avta in užitek v vožnji: neprecenljivo :wink:
hvala za odgovor...pol lohka prčakujem da se bojo naselil črički :( (a pa je res tko hudo? ) ... sam važn da bo izgled badass :D

evo mal sm imel prostega časa pa sem na hitro en PS naredu (nism nek profi za ta program :D ) kako bi izgledale alu platišča Rc Design 18" (mislm da mam take že zdj oz podobne le da so 16"):

Slika

Slika

Mnenja dobrodošla :D

Lp
Uporabniški avatar
drhouse

Zgleda odlično - lahko si privoščiš veliko variant, ker imaš temno barvo. :twisted:

Glede čričkov: že prej jih je bilo precej. Po nižanju se je pojavil en nov okoli števcev pa nekje pod sprednjim steklom. Na kratkih neravnincah se sliši neko "prsketanje" pri predalčku za očala in okoli sovoznikovega senčnika. Začela se je še bolj izrazito slišai izolacija strehe in nekaj v vratih. Velikos em rešil s silikonom in peno. Tako, da - ajde, ni toliko hudo, če si vzameš 30min časa. Največji čriček (imenovan "mati") se je pojavil nekje pod voznikovim sedežem. Zadevo še rešujem :lol:
TuningBoy

drhouse napisal/-a:Zgleda odlično - lahko si privoščiš veliko variant, ker imaš temno barvo. :twisted:

Glede čričkov: že prej jih je bilo precej. Po nižanju se je pojavil en nov okoli števcev pa nekje pod sprednjim steklom. Na kratkih neravnincah se sliši neko "prsketanje" pri predalčku za očala in okoli sovoznikovega senčnika. Začela se je še bolj izrazito slišai izolacija strehe in nekaj v vratih. Velikos em rešil s silikonom in peno. Tako, da - ajde, ni toliko hudo, če si vzameš 30min časa. Največji čriček (imenovan "mati") se je pojavil nekje pod voznikovim sedežem. Zadevo še rešujem :lol:
Pri meni pa ni čričkov (da potrkam po lesu :D) oz. je sam eno brenčanje pri senzorju za dež oz. tam pri ogledalu in pa ventilator od klime mi zjutraj (pri nizkih obratih) malo cvili (ne ne vem kako na glas, slišiš ga samo pri ugasnjenem radiu), vendar pa ko dobi večjo moč le ta neha cvilit. Drugih nadležnih stvari pa še nisem šlišal oz opazil.

Upam da ti čimprej najdeš to "mati" čričkov in jo odstraniš iz avta. Mogoče bodo potem tudi drugi črički odšli za njo :D (vrjamem pa da je to le pobožna želja, vendar je treba je bit optimističen :D)
Uporabniški avatar
laguna484
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a laguna484 »

TuningBoy napisal/-a:
drhouse napisal/-a:Zgleda odlièno - lahko si privošèiš veliko variant, ker imaš temno barvo. :twisted:

Glede èrièkov: že prej jih je bilo precej. Po nižanju se je pojavil en nov okoli števcev pa nekje pod sprednjim steklom. Na kratkih neravnincah se sliši neko "prsketanje" pri predalèku za oèala in okoli sovoznikovega senènika. Zaèela se je še bolj izrazito slišai izolacija strehe in nekaj v vratih. Velikos em rešil s silikonom in peno. Tako, da - ajde, ni toliko hudo, èe si vzameš 30min èasa. Najveèji èrièek (imenovan "mati") se je pojavil nekje pod voznikovim sedežem. Zadevo še rešujem :lol:
Pri meni pa ni èrièkov (da potrkam po lesu :D) oz. je sam eno brenèanje pri senzorju za dež oz. tam pri ogledalu in pa ventilator od klime mi zjutraj (pri nizkih obratih) malo cvili (ne ne vem kako na glas, slišiš ga samo pri ugasnjenem radiu), vendar pa ko dobi veèjo moè le ta neha cvilit. Drugih nadležnih stvari pa še nisem šlišal oz opazil.

Upam da ti èimprej najdeš to "mati" èrièkov in jo odstraniš iz avta. Mogoèe bodo potem tudi drugi èrièki odšli za njo :D (vrjamem pa da je to le pobožna želja, vendar je treba je bit optimistièen :D)
Glede čričkov je tako da se res malo bolj pozna vendar je problem v tem, da že v začetku ni bila brez. Če bi si vsak izmed nas vzel kakšen dan in razstavil armaturko ter dodal malo gume na problematične stike bi črički končali svoje bivanje samo kaj ko ni časa za čričkomor :D

Glede lege na cesti je pa potem čisto druga pesem, tako da jaz negrem več na allroad laguna :D

lp
TuningBoy

En uprašanje..kako je s platišči 18"? Ali pašejo samo z razmakom 5x108? na kaj naj bom pozoren?

Mislm pa da bojo kar Tomason TN1 ali pa ATP Flash, odvisno od cene.

Hvala in lp
Uporabniški avatar
drhouse

TuningBoy napisal/-a:En uprašanje..kako je s platišči 18"? Ali pašejo samo z razmakom 5x108? na kaj naj bom pozoren?

Hvala in lp
Pazit moraš še ET in širino. Gor pa gre sam 5x108, ostalo so komplikacije z vijaki ipd...

TN1 ali TN7 pa po pri meni spomladi gor... 8)
TuningBoy

drhouse napisal/-a:
TuningBoy napisal/-a:En uprašanje..kako je s platišči 18"? Ali pašejo samo z razmakom 5x108? na kaj naj bom pozoren?

Hvala in lp
Pazit moraš še ET in širino. Gor pa gre sam 5x108, ostalo so komplikacije z vijaki ipd...

TN1 ali TN7 pa po pri meni spomladi gor... 8)
Hvala za odgovor.. poglej si pa tole laguno z 19" ATP Flash platišči na forumu laguna2.de sem jo našel.. konc huda barva + feltne :twisted: :twisted: :

Slika

Lp
Uporabniški avatar
skopusnik
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a skopusnik »

:shock: tale je pa na fertik huda!
The best place to watch a race is in the rear view mirror.
Uporabniški avatar
drhouse

U, je*emu mater :shock: :shock:

Barva je pa ta najlepša na 2-ki :oops:

Očitno se bova mogla glede felten zmenit, da ne bova mela oba enakih :lol:
TuningBoy

drhouse napisal/-a:U, je*emu mater :shock: :shock:

Barva je pa ta najlepša na 2-ki :oops:

Očitno se bova mogla glede felten zmenit, da ne bova mela oba enakih :lol:
bo treba neki poštudirat ja :lol: ... čakam da mi povejo kolk je cena za te ATP Flash (pričakujem pa da bojo nad 200€)
Uporabniški avatar
drhouse

Moje sanje so še vedno Barracuda Voltech TN6. Največja ovira je, da ji pravega razmaka lukenj, ogormno ceno (okoli 300€ kos) bi že nekako prebavil, če bi jih lahko spravil gor. Imaš fotošop v moji predstavitvi Lagune (link spodaj) nekje okoli 5te strani, če se ne motim.

Tomasson TN1 se rabljene prodajajo na Bolhi že nekaj časa za 320€ pa se nekako ne morm odločit za njih, čeprav so praktično zastonj. Nevem, nekaj me odbija - mogoče želja po Tomasson TN7 :oops:

Te ATP so pa res dobre. Imaš še kako sliko na Laguni za boljšo predstavo?
Uporabniški avatar
drhouse

U, videl zdaj na ata Googlu: ATP mi niso všeč zaradi šraufov - mi optično pomanjša feltno... Mogoče grafitne, edino :?
Zaklenjeno