športne odmične clio 1.8 16v

Modifikacije vozil
Odgovori
Uporabniški avatar
biste
Kraj: Žiri

športne odmične clio 1.8 16v

Odgovor Napisal/-a biste »

no ko bom pozimi delal generalko sem premišljeval da bi zamenjal odmične in sicer da bi jo poslal na http://www.kentcams.com/ pa me zanima č to deluje potem a moraš še kaj druzga spremenit oz zamenjat... a moraš dat une jermenice na odmične se zamaknejo? (nevem kako se jim pravilno reče)

pa še to me zanima č paše na 1.8 16v motor F7P am menjalnik od cliota 1 z mašino 1.4? pa če to use skupaj sede a pašejo polosovine od mojga not a so dost douge pa use?
Lp!
Uporabniški avatar
boncl
Kraj: Kovor

Odgovor Napisal/-a boncl »

a sm ti že reku da menjalniki pašejo od enga na drucga renoja več al manj vsi :D
Če ni vsak dan zanimiv pol je brezveze !
Uporabniški avatar
biste

a polosovine isto pašejo pol kt ata na mama? č daš od 16v na menjalnik od 1.4?
a veš kj od odmičnih? kdo tle?
Lp! se zahvaljujem za odgovore:)
Uporabniški avatar
dkrevs
Kraj: Trzin

Odgovor Napisal/-a dkrevs »

Vprašanje je koliko časa bo 1.4 menjalnik zdržal z 1.8 16V motorjem. Če bi se lepo vozil že nekaj časa drugače pa ne veliko.
Odmične niti ni tak problem dobit, bolj je problem optimizacija oz. večje ali enake denarje je treba odštet za optimizacijo, kot pa bodo odmične.
Uporabniški avatar
Drmo
Kraj: Garage

Odgovor Napisal/-a Drmo »

Tko kot ti je že dkrevs napisal, če boš menjal odmične gredi boš moral naredit optimizacijo. Optimizacijo lahko narediš na serijskem ecu-ju, če najdeš kakšnega pri nas ki ti bo to naredil kot je treba, ali pa z standalone ali piggyback ecu-jem. Cenovno te to pride vsaj toliko kot odmične gredi.
Obstajajo pa tudi take odmične gredi pri katerih ni nujno potrebna optimizacija, vendar pri takih odmičnih gredeh je tudi prirastek bolj majhen. So pa cenejše, ker so samo reprofilirane serijske odmične. Verjetno si gledal ti te odmične gredi. Za te niso nujno potrebne nastavljive jermenice, so pa priporočljive pri vseh menjavah odmičnih gredi.
Mi ti lahko zrihtamo catcams odmične gredi. Profil 2225 pride cca. 600 gbp s poštnino.
Enigma motorsport
Uporabniški avatar
robi1000
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a robi1000 »

Ja, pa za 225ke bi jst dodal zravn še nastavljive jermenice, tko da je treba zraven še ta strošek prištet.
Clio 2.0 16V Williams 94'
"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."
Slika
Uporabniški avatar
biste

hvala za odgovore... se zahvaljujem:)
Lp
Dr. Izpuh
Kraj: Slovenska Bistrica

Odgovor Napisal/-a Dr. Izpuh »

Zdravo,jaz imam zgornji del sportnega izpusnega kolektorja,ti ga senkam,ce ga rabis.
Denis,041 220 911
Odgovori