no ko bom pozimi delal generalko sem premišljeval da bi zamenjal odmične in sicer da bi jo poslal na http://www.kentcams.com/ pa me zanima č to deluje potem a moraš še kaj druzga spremenit oz zamenjat... a moraš dat une jermenice na odmične se zamaknejo? (nevem kako se jim pravilno reče)
pa še to me zanima č paše na 1.8 16v motor F7P am menjalnik od cliota 1 z mašino 1.4? pa če to use skupaj sede a pašejo polosovine od mojga not a so dost douge pa use?
Lp!
športne odmične clio 1.8 16v
Tko kot ti je že dkrevs napisal, če boš menjal odmične gredi boš moral naredit optimizacijo. Optimizacijo lahko narediš na serijskem ecu-ju, če najdeš kakšnega pri nas ki ti bo to naredil kot je treba, ali pa z standalone ali piggyback ecu-jem. Cenovno te to pride vsaj toliko kot odmične gredi.
Obstajajo pa tudi take odmične gredi pri katerih ni nujno potrebna optimizacija, vendar pri takih odmičnih gredeh je tudi prirastek bolj majhen. So pa cenejše, ker so samo reprofilirane serijske odmične. Verjetno si gledal ti te odmične gredi. Za te niso nujno potrebne nastavljive jermenice, so pa priporočljive pri vseh menjavah odmičnih gredi.
Mi ti lahko zrihtamo catcams odmične gredi. Profil 2225 pride cca. 600 gbp s poštnino.
Obstajajo pa tudi take odmične gredi pri katerih ni nujno potrebna optimizacija, vendar pri takih odmičnih gredeh je tudi prirastek bolj majhen. So pa cenejše, ker so samo reprofilirane serijske odmične. Verjetno si gledal ti te odmične gredi. Za te niso nujno potrebne nastavljive jermenice, so pa priporočljive pri vseh menjavah odmičnih gredi.
Mi ti lahko zrihtamo catcams odmične gredi. Profil 2225 pride cca. 600 gbp s poštnino.
Enigma motorsport