Telekomunikacijske storitve - ?€/mesec
Jz niti nevem kolk plačujem ker se vse dogaja samo od sebe prek klika ampak koker vem mam Đabest + 1GB prenosa torej znači okol 25€
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
- djordjevic
- Kraj: Slovenska Bistrica
x4 pa telefone kupujem pri mobisvetu, tako da če se mobitelovci kej čudnga spovnejo lohk grem lahkih žepov prečkupi napisal/-a:x3Nos napisal/-a:x2skopusnik napisal/-a:Itak Đabest
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
Mobitel ima res kar malo zasoljene cene za nakup aparatov.
Jaz sem zaenkrat pri simobilu in plačujem malo manj kot 30€ (orto v nulo, podatkovni paket 300MB in 201min).
Se mi zdi pa zanimiva ponudba TUŠmobil-a, kjer dobiš za 15€ mesečno brezplačne SMS, MMS, prenos podatkov, klic v TUŠmobil in 400 minut pogovorov v druga omrežja.
Moti me edino, da nimajo monete.
Jaz sem zaenkrat pri simobilu in plačujem malo manj kot 30€ (orto v nulo, podatkovni paket 300MB in 201min).
Se mi zdi pa zanimiva ponudba TUŠmobil-a, kjer dobiš za 15€ mesečno brezplačne SMS, MMS, prenos podatkov, klic v TUŠmobil in 400 minut pogovorov v druga omrežja.
Moti me edino, da nimajo monete.
No, pa sem se s ketno prvezu za 24mesecev na mobitel
, Nos je bil posrednik, čudn se mi je zdel, da mu mobitel ni dal nič provizije, k me je pregovoru, mogoč polej za vogalom, k je nekam zginu za 2min "WC kao.." pa se zdej u bani kopa v dnarju k se mu je tko damu mudil, to u Št-jern-eju majo neke partizanse naveze..
Uglavnem, uzel sem 20,12 paket. Več kot dovolj, pa NOKIO E52 "biznis varjanta" zdej pa s polnimi jadri v Leto 2012, če bo pa konc sveta, kot eni pravjo..pol smo pa itak vsi ketne frej.
NOS; hvala ti "za kompromisne rešitve", upam, da si kej zaslužu
spodob se, k maš tak hud telefon, biznis laufa 100/h. Zdej ti bom konkurenca s tole NOKIO - boš vidu
, si ga pa pihnu, k si mi to svetoval, propou boš 
Uglavnem, uzel sem 20,12 paket. Več kot dovolj, pa NOKIO E52 "biznis varjanta" zdej pa s polnimi jadri v Leto 2012, če bo pa konc sveta, kot eni pravjo..pol smo pa itak vsi ketne frej.
NOS; hvala ti "za kompromisne rešitve", upam, da si kej zaslužu